Aanmeldformulier Mindfulness aanbod

Meld je vrijblijvend aan voor een mindfulness training van bundelt. Ik neem na ontvangst contact met je op om deelname verder te bespreken zodat ik jou zo goed mogelijk kan begeleiden tijdens de training en beantwoord ik al jouw vragen. Dit gesprek is kosteloos. Na dit gesprek beslis jij pas of je definitief wilt aansluiten bij de training.

Heb je interesse voor een training in organisatie, lezing of workshop, vraag gemakkelijk een offerte aan of neem contact op.

    Ik meld mij aan voor:    Met het retourneren van dit ingevulde formulier geef je aan dat jij je zich er van bewust bent dat de mindfulness training zoals gegeven door bundelt gericht is op een meer aandachtig en bewust leven en het anders omgaan met stress. Het betreft hier nadrukkelijk een training en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Mocht je onder behandeling zijn van een professioneel hulpverlener dan is toestemming van deze hulpverlener voorwaarde voor deelname aan deze training. Tevens heb je kennis genomen van de algemene voorwaarden.


    Skip to content