Om je aan te melden voor de achtweekse Mindfulnesstraining MBSR vraag ik het onderstaande formulier in te vullen. Door het invullen van dit formulier is je deelname nog niet definitief.

Ik meld mij aan voor:


Met het retourneren van dit ingevulde formulier geef je aan dat jij je zich er van bewust bent dat de mindfulness training zoals gegeven door bundelt gericht is op een meer aandachtig en bewust leven en het anders omgaan met stress. Het betreft hier nadrukkelijk een training en geen (vervanging voor) therapie of therapeutische behandeling. Mocht je onder behandeling zijn van een professioneel hulpverlener dan is toestemming van deze hulpverlener voorwaarde voor deelname aan deze training. Tevens heb je kennis genomen van de algemene voorwaarden.


Ik ga akkoord met de Vrijwaring van aansprakelijkheid

Ik heb kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden

Skip to content