Achtweekse Mindfulnesstraining | 10 september | Poortgebouw van Elswout

door
Achtweekse Mindfulnesstraining | 10 september | Poortgebouw van Elswout

Garandeerde start: de Mindfulnesstraining van 10 september gaat definitief van start.

Bundelt start een achtweekse Mindfulnesstraining op dinsdagavond 10 september 2019
Locatie: Poortgebouw van Elswout
Tijd: 19:00 – 21:30 uur

Mindfulness MBSR
Even niet bij het verleden. Even niet al in de toekomst. Maar enkel hier en nu aanwezig zijn. Met volle en open aandacht. Zonder er iets aan te hoeven veranderen. Aandacht voor de automatische patronen die aanwezig zijn. Opmerkzaamheid voor jouw eigen binnenwereld.

Omgaan met de wisselvalligheden van het leven
Mindfulnesstraining is het beoefenen van deze opmerkzaamheid. Dit kan helpen minder meegesleept te worden in gevoelens, gedachten en emoties. Zo kun je in perioden van stress, angst en andere uitdagingen die het leven ons kan bieden, goed voor jezelf blijven zorgen. De beoefening leert ons anders leren te verhouden tot interne en externe prikkels en stressoren en onze (stress-)reactie. Dit geeft helderheid, (zelf)compassie, inzicht en keuzevrijheid.

Data en tijden
Dinsdagavond 19:00 – 21:30 uur Haarlem/Overveen/Bloemendaal/Aerdenhout
10, 17, 24 september en 1, 8, 22 en 29 oktober en 5 november 2019 (15 oktober geen sessie)

Investering:
Categorie 1 geregistreerd trainer Jolien Posthumus is aangesloten bij beroepsvereniging VMBN en voldoet aan de kwaliteits-eisen die zorgverzekeraars stellen aan de vergoedingsvoorwaarden. Daarnaast zijn er nog diverse vergoedingsmogelijkheden, neem gerust contact op.

Op dinsdag 27 augustus is er een laagdrempelige introductieavond Mindfulness Introductieavond Mindfulnesstraining | 27 augustus 2019 in het Poortgebouw van Elswout. Trainer Jolien Posthumus beantwoord deze avond al je vragen.

 

Deel