Achtweekse Mindfulnesstraining | Praktijk Noorder Spaarne Haarlem | Jolien Posthumus

bundelt
door
Achtweekse Mindfulnesstraining | Praktijk Noorder Spaarne Haarlem | Jolien Posthumus

Bundelt start een achtweekse Mindfulnesstraining op zaterdagochtend 8 september 2018.
Locatie: Praktijk Noorder Spaarne te Haarlem.
Tijd: 09:30 – 12:00 uur.

Mindfulness MBSR
Even niet bij het verleden. Even niet al in de toekomst. Maar enkel hier en nu aanwezig zijn. Met volle en open aandacht. Zonder er iets aan te hoeven veranderen. Aandacht voor de automatische patronen die aanwezig zijn. Opmerkzaamheid voor jouw eigen binnenwereld.

Omgaan met de wisselvalligheden van het leven
Mindfulnesstraining is het beoefenen van deze opmerkzaamheid. Dit kan helpen minder meegesleept te worden in gevoelens, gedachten en emoties. Zo kun je in perioden van stress, angst en andere uitdagingen die het leven ons kan bieden, goed voor jezelf blijven zorgen. De beoefening leert ons anders leren te verhouden tot interne en externe prikkels en stressoren en onze (stress-)reactie. Dit geeft helderheid, (zelf)compassie, inzicht en keuzevrijheid.

Mindfulness voor Minima
Bundelt heeft de Mindfulness voor Minima regeling (MvM) voor mensen die rond moeten komen van een minimuminkomen of om een andere reden weinig geld te besteden heeft. Neem gerust contact op en we bespreken een aanpassing die aansluit bij jouw draagkracht.

Investering:
Ben je niet in de praktijk onder behandeling: EUR 345,-
Mindfulness voor Minima: In overleg

Jolien Posthumus (1984) werkt als Mindfulnesstrainer en event manager bij haar eigen bedrijf Bundelt. Tot haar portfolio Events behoren o.a. het Van Gogh Museum en het Dutch Yoga Festival en de International Conference on Mindfulness 2018. Ruim 12 jaar geleden is zich gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Zij verdiept haar eigen meditatieoefening door het volgen van retraites, trainingen en lezen van vakliteratuur. De heldere, warme en praktische aanpak is wat Jolien kenmerkt in haar manier van werken in zowel projecten als tijdens de trainingen.

Deel