Mindfulness in het veld van aandacht

Met gepaste trots kondigt Bundelt graag de samenwerking aan met Uitgeverij Blooming. Voorjaar 2020 verschijnt het boek Mindfulness in het veld van aandacht. Een bundel voor (oud-)deelnemers van de training, verdiepings- en stiltedagen en mensen die op een andere wijze in aanraking zijn gekomen met mindfulness.

Een bundel om erbij te pakken als je beoefening dreigt weg te zinken.
Een bundel die je gemakkelijk meeneemt in je tas of in je jas.
Een bundel die naast je bed op je nachtkastje ligt.
Een bundel van aandacht voor een pas op de plaats.
Een bundel voor het herinneren van mindfulness dat elk moment kan starten.

Wij houden jullie uiteraard graag op de hoogte! Niets missen over de bundel of andere nieuwsberichten? Meld je dan direct aan voor de gebundelde berichten.
Hartelijke groet,

Namens Uitgeverij Blooming,
Erik Kanters

Namens Bundelt,
Jolien Posthumus

Bekijk ook de andere retraites van bundelt

Mindful Meditatie

Mediteren is niet anders dan luisteren. In gesprek gaan met jezelf. Communiceren. Een band met jezelf opbouwen. Aandachtig en zonder oordeel aanwezig zijn. Vriendschap sluiten.

Meer informatie

mindful retraite dag

Tijdens deze Mindful Retraite Dag wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een hele dag Mindfulness ervaren en beoefenen.

Meer informatie

Mindful Retraite Weekend

Voor Lighthouse Works begeleidt Jolien Mindful Retraite Weekenden op het gebied van Mindfulness voor beginners en gevorderden. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken en wandelingen door het bos.

Meer informatie

mindful in marokko

De woestijn in Marokko is de ideale omgeving om die broodnodige pas op de plaats te maken en rustig de tijd te nemen voor jezelf. Om te onderzoeken en te ontmoeten. Om jezelf te verbinden, met de wereld binnen en buiten.

Meer informatie