Bundelt in de media | Haerlems Bodem | Interview No Spang

door
Bundelt in de media | Haerlems Bodem | Interview No Spang

Geen stress, relax! Haerlems Bodem gaat in de serie No Spang op zoek naar sublieme antistress tips en verrassende plekken om te relaxen in Haarlem. Ze bevragen hiervoor ondernemers uit Netwerk Bewust Haarlem! Deze keer had ik het genoegen geïnterviewd te worden.

Ik sprak af met Laura Freling en we hebben ruim 2 uur doorgebracht in Elswout waar we met elkaar gesproken hebben over mijn werk als producent, ee Mindfulnesstrainingen en retraites die ik begeleid en Haarlem en Elswout natuurlijk! Ik vind het nooit gemakkelijk, geïnterviewd worden. Met alles wat je verteld, vertel je al het andere niet. Maar Laura heeft het fantastisch gedaan en een mooi stuk geschreven.

”Ik zou het iedereen gunnen dat je voor jezelf leert: hoe werkt stress en spanning voor mij? En hoe manifesteert het zich? Sinds ik eerlijk en open durf te zien wat mij stress geeft, neem ik zelf de verantwoordelijkheid en ligt er keuzevrijheid in wat mij kan helpen. Weten wat helpend en passend voor jou is op het moment dat je stress hebt en bewust een keuze maken, dat is de ultieme tip.”

Zou jij je eigen stresssysteem beter willen leren kennen? Een vaardigheid willen aanleren waarmee je beter met de wisselvalligheden van het leven kunt omgaan en wat meer baar kunt hebben bij aandacht voor je patronen, gedachten en de dingen die plezier geven in je leven? Wees dan welkom bij de Mindfulness introductieavond op 27 augustus of de achtweekse Mindfulnesstraining (officiële programma) die start op 10 september. Uiteraard in het Poortgebouw van Elswout.

Benieuwd naar het hele artikel? Lees hier verder op de website van Haerlems Bodem. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!

Deel