de ander ontmoeten is ook jezelf leren kennen

unknown

feesteditie Margriet: Ook zo`n Zen in kerst?

Een paar weken geleden kreeg ik al zin in kerst. Voor de feesteditie van de Margriet geeft journaliste Marijke Klok een eerlijke en herkenbare uiteenzetting van de kerst afgelopen jaar en kijkt ze vooruit naar aankomend jaar. Ik had het genoegen haar op weg te helpen vanuit mijn werk als mindfulnesstrainer; hoe gaan we om met stress en hoe kom je mindful de kerstdagen door?

“Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus herkent de verwachtingen die we met z’n allen hebben, al geeft zij meteen aan dat het een valse belofte zou zijn om te zeggen dat met mindfulness je Kerst absoluut zaligmakend wordt. “We hebben een ideaal plaatje in ons hoofd; rust, een pak sneeuw, fijne gesprekken met de familie, een mooi versierd huis. Maar dan heeft de familieruzie en valt de boom uit. Tja wat doe je dan?”

Hippie favorieten & tips #11

De Mindful Retraite Dag | Jolien Posthumus van Bundelt in het Nationaal Park Kennemerduinen is verkozen tot een van de Hippie favorieten & tips #11 van Moderne Hippies En wat een prachtige mention is het geworden!

Lees hier het hele artikel van Moderne Hippies

Bewust Haarlem No Spang! | Jolien Posthumus

Geen stress, relax! Haerlems Bodem gaat in de serie No Spang op zoek naar sublieme antistress tips en verrassende plekken om te relaxen in Haarlem. We bevragen hiervoor ondernemers uit Netwerk Bewust Haarlem! Deze keer had ik het genoegen geïnterviewd te worden.

Lees hier het hele artikel van Haerlems Bodem

MIndfulness | European Meetings en Events Conference (EMEC19)

Dit is Mindfulness en Events gebundeld! European Meetings en Events Conference (EMEC19)

Lees hier het hele artikel van Emec19