Bundelt is trotse sponsor van Dance4Life`s Situation Room


Elk jaar sluit een kleine groep relaties van Dance4Life (Friends, sponsoren, ondernemers), zichzelf 24 uur lang op in Dance4Life’s Situation Room. In plaats van een donatie in euro´s, vragen ze andere ondernemers en bedrijven uit eigen netwerk Dance4Life te steunen met producten, diensten of kennis. Event Manager Jolien Posthumus van Bundelt heeft haar werkzaamheden ter beschikking gesteld voor het Funcky Fundraiser event 2019.

Waarom de Funky Fundraiser?
Dance4Life organiseert ieder jaar Dance4Life’s Funky Fundraiser: een gala en veiling waar belangrijke partners, ambassadeurs en pers exclusief toegang tot hebben. De opbrengst komt ten goede aan het internationale programma van Dance4Life. De risico’s van onveilige seks zijn nog steeds een van de grootste en snelst groeiende bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd en Dance4Life wil dit veranderen. Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren.

Facilitator Schools4Life-project Dance4Life 2010
Dance4life werkt samen met jongeren aan een gezonde toekomst door middel van seksuele voorlichting. Zij maken gebruik van muziek en dans om jongeren te betrekken en inspireren. Het Nederlandse initiatief vindt plaats in bijna 20 landen verspreid over 5 continenten. Als facilitator had Jolien een leidende rol in de inspirerende voorstelling op middelbare scholen door heel Nederland om jongeren te informeren over hiv en aids. Naast het presenteren en enthousiasmeren van de scholieren heb ik o.a. gezorgd voor de podiuminterviews, de interactie en het aanleren van de Dance4life-drill (bodypercussie).

Bundelt draagt Dance4Life een warm hart toe en mooi om me voor deze organisatie in te kunnen blijven zetten! Wil jij zelf ook wat doen? Dat kan! Kijk eens op hun website en je vindt daar vast iets dat bij jou pas.

 

Deel

Skip to content