Mindfulness, Diversiteit en Inclusie


Mindfulness, Diversiteit en Inclusie

Mindfulness, Diversiteit & Inclusie gaan over mens zijn. Samen met collega’s en samenwerkingspartners zet Jolien Posthumus, eigenaar Bundelt, zich actief in om mindfulness beschikbaar te maken voor iedereen en om de mindfulnesswereld toegankelijk te maken voor iedereen. Met als doel dat iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd, gehoord en zich thuis voelt, hoe jong of oud je ook bent, welke naam je ook draagt, waar je ook vandaan komt, hoe je er ook uitziet of waar je ook in gelooft.

“Kleine stappen zorgen voor grote veranderingen”
– Shivan Shazad, Code D&I

De stappen die Bundelt afgelopen jaar actief heeft gezet:
• Productie In Gesprek Mindfulness en Racisme
Mindfulness in Superdiversiteit retraite & training i.s.m. Reinhilde Pulinx
VMBN Taskforce Diversiteit en Inclusie D&I in ons DNA
• Training De Code & Jij door Code Diversiteit en Inclusie
• Training Decolonising the Mind
• Training EAMBA White Awareness

Op de pagina Mindfulness, Diversiteit & Inclusie gaan wij dieper in op de gemaakte stappen. We blijven stappen zetten in 2021. We blijven leren door het volgen van relevante bijscholing en door contact met collega`s, (ervarings-)deskundigen en organisaties. En, we blijven luisteren.

Jolien: “Ik zet mij in voor de integratie van Mindfulness in onze samenleving en het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. Mijn passie en expertise ligt bij het bundelen van mindfulness, cultuur, welzijn, diversiteit & inclusie. De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen. “

Deel

Skip to content