Centrum voor Mindfulness | Mindful Leven

Abonnement
Wordt abonnee om te kunnen genieten van de dagelijkse Live-online meditatie­sessies en van de inspiratie die CVM | Mindful Leven biedt. Een abonnement kost €12,50 per maand (inclusief btw).

Mindful Leven gaat je naast de dagelijkse live-online meditatie­sessies ook op andere manieren inspiratie en verbinding bieden. Als steun bij je eigen meditatie, om mindfulness als houding en inspiratie toe te passen in je eigen dagelijks leven, en om mindfulness een rol te laten spelen in hoe we met elkaar samenleven.

Mindfulness Live-online
Elke dag live-online meditatie­sessies voor iedereen, zowel beginners als gevorderden, met of zonder ervaring in het mediteren. ’s Ochtends op werkdagen van 07:00 – 07:30 uur, en ’s avonds elke dag van 19:30 – 20:00 uur.

Trainersteam
De meditaties worden geleid door ervaren en erkende mindfulnesstrainers. Ik ben verheugd bij het team aangesloten te zijn!

Jolien Posthumus (eigenaar Bundelt | training en projecten) is hoogste graad mindfulnesstrainer en producent. Haar expertise ligt bij het bundelen van cultuur, welzijn, inclusie en diversiteit. Zij houdt praktijk in het Poortgebouw Elswout (Haarlem)

Meditatie De ander ontmoeten

Meditatie Jouw plek innemen

Skip to content