Clinic | Mindful Solliciteren

door
Clinic | Mindful Solliciteren

Je bent opzoek naar een nieuwe baan. Misschien heb je een afstand tot de arbeidsmarkt of ga je solliciteren in een ander vakgebied. Dan kan het zijn dat je te maken hebt met automatisch negatieve gedachten die niet helpend zijn tijdens dit proces. Deze Clinic Mindful Solliciteren helpt je hier inzicht in te krijgen. Mindfulnesstraining is primair werken aan een andere houding: hoe ga je om met sollicitatiestress, aandacht en communicatie.

In een korte, efficiënte clinic van 1,5 uur maak krijg je praktische handvatten waarmee je mindfulness kunt implementeren in jouw sollicitatie gesprekken. De clinic is afwisselend en dynamisch! Jolien Posthumus vertelt je meer over de werking van negatieve gedachten. We gaan onderzoeken hoe je hier anders mee om kunt gaan gaan en zullen met de hele groep mindfulness beoefenen. Ook geeft Jolien je antwoord op al je vragen. Materialen zijn aanwezig (stoelen, matjes en kussens), dus je hoeft enkel een notitieblok, pen en misschien een flesje water mee te nemen.

Jolien Posthumus is werkzaam als event manager & Mindfulnesstrainer bij haar bedrijf Bundelt | training en projecten. Naast acht-weekse trainingen op open inschrijving en in organisatie, begeleidt zij retraites en clinics. Jolien: “Ik zet mij in voor de integratie van mindfulness in onze samenleving en het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”. 

Praktische informatie
Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor de inloop. De workshop start om 10.30 en eindigt om 12.00 uur.

Op deze website vind je meer informatie over weten over de achtweekse Mindfulnesstraining (in organisatie/groepstraining/individueel), retraites, clinics of events & producties van Bundelt in Haarlem e.o.

Deel