Dag van de Stilte Haarlem zondag 25 oktober 2020

Jolien Posthumus, mindfulnesstrainer en producent en eigenaar van Bundelt is Coördinator Haarlem en je vind hier het volledige activiteiten aanbod van Haarlem.

Op zondag 25 oktober a.s. vieren we voor de tiende keer de Dag van de Stilte. Het doel van de Dag van de Stilte is om de vele facetten van stilte – de beleving, werking en waarde -onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek.

De Dag van de Stilte is voor en door iedereen
Stilte is universeel. Zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, gender, leeftijd, religie of politieke overtuiging. De activiteiten op de Dag van de Stilte worden aangeboden door tal van particulieren en organisaties. Deze zijn actief op het gebied van opvoeding en onderwijs, natuur en milieu, gezondheid en welzijn, religie en spiritualiteit, sport en recreatie, kunst en cultuur, overheid en bedrijfsleven.

Het aanbod in Haarlem
De activiteiten vinden plaats in heel Haarlem, zowel binnen als buiten. In een stiltegebied, yogascholen, in de drukke stad, de bibliotheek, de boekenwinkel,  een buurtcentrum, een tuin, een concertzaal, een plein, een kerk, moskee of spiritueel centrum. Wil jij een stilteactiviteit aanbieden op kun je aanmelden via de website van de DvdS. Laat ons graag weten als jij je aanbod aan de agenda van de DvdS hebt toegevoegd, dan plaatsen we je ook bij het onderstaande aanbod.

Skip to content