Dance4Life Nederland

Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019!

Een tourteam bestaat uit 1 tourmanager, 1 technicus, 1 facilitator, 1 drummer, 1 persoon met hiv en 1 jongere uit Afrika.

Als facilitator had ik een leidende rol in de inspirerende voorstelling die voor het 4e jaar plaatsvond op middelbare scholen door heel Nederland.

Naast het presenteren en enthousiasmeren van de scholieren zorgde ik o.a. voor de podium interviews, de interactie en het aanleren van de dance4life drill (bodypercussie).

Podiumproesentatie tijdens eindfeest in Ahoy waar we  via video walls live verbinding maakten met 100.000 jongeren wereldwijd.

Dance4Life
Dance4life is een internationale actiecampagne waarbij jongeren wereldwijd hun krachten bundelen om een probleem van wereldformaat aan te pakken: hiv en aids. Wereldwijd leven 33 miljoen mensen met hiv of aids en dagelijks komen er 7.400 mensen met hiv bij, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. Ondanks deze schokkende feiten kiest dance4life ervoor jongeren op een positieve manier bij dit wereldwijde probleem te betrekken, en zich te richten op de oplossingen. Want een wereld zonder aids is mogelijk en juist jongeren kunnen daar een concrete bijdrage aan leveren!

Event Management Funky Fundraiser
De risico’s van onveilige seks zijn nog steeds een van de grootste en snelst groeiende bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd en Dance4Life wil dit veranderen. Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019!

Facilitator van tourteam 2010
In 2010 had ik als facilitator een leidende rol in de inspirerende voorstelling die voor het 4e jaar plaatsvond op middelbare scholen door heel Nederland. Naast het presenteren en enthousiasmeren van de scholieren zorgde ik o.a. voor de podium interviews, de interactie en het aanleren van de dance4life drill (bodypercussie). Met mijn team tourde o.a. mee: Doutzen Kroes en Fedde Le Grand. Zij zetten zich in als ambassadeur. Als afsluiting het scholenproject schools4life werd een feest gegeven in Ahoy waar we met 10.000 scholieren via video walls live verbinding maakten met 100.000 jongeren wereldwijd. Tevens werd bekend gemaakt hoeveel geld zij tijdens het project hadden ingezameld voor hiv-preventieprogramma’s van Stop Aids Now, vooral bedoeld voor jongeren in Afrika.

Schools4life
Het scholenproject van dance4ife, bestaat uit persoonlijke, interactieve en aangrijpende elementen die passen bij de belevingswereld van jongeren. Schools4life is een project voor scholen en klassen in het voortgezet onderwijs. Het tourteam geeft een voorstelling van 90 minuten met een mix van informatie, live drums, indringend beeldmateriaal, muziek, dans en persoonlijke verhalen van jongeren (uit binnen- en buitenland) voor wie hiv en aids deel uitmaakt van hun dagelijkse leven. Een tourteam bestaat uit 1 tourmanager, 1 technicus, 1 facilitator, 1 drummer, 1 persoon met hiv en 1 jongere uit Afrika. Dit Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in bijna 20 landen verspreid over 5 continenten.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

event management van gogh museum

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events.

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen. Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.