Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 oktober | 09:00 - 16:30

Gezien de verscherpte maatregelen die 13 okt afgekondigd zijn hebben wij, Titia en ik, besloten de Mindfulness & Compassie dag in het Poortgebouw te annuleren. Wij vinden het, gezien de huidige situatie, niet passend. Wij komen in 2021 met een nieuwe datum waarin je van harte welkom heten van ons aanbod te genieten!

Een programma vol Mindfulness & Compassie oefeningen; een dag om te rusten op de plek waar jij nu staat met zelfzorg. Ben jij nieuwsgierig naar wat Mindfulness & Compassie voor je kunnen betekenen? Of ben je er al mee bekend en heb je behoefte weer samen te oefenen? Deze dag biedt je een unieke kans om in éen dag het Mindfulness en Compassie aanbod in het Poortgebouw van Elswout te ervaren.

Mindfulness is de bereidheid èn de vaardigheid om bij elke situatie en elke ervaring aanwezig te zijn met open interesse, mildheid en zorgzaamheid. Mindfulness is een vaardigheid die iedereen kan cultiveren door deze aandachtstrainingen.

Compassie (of mededogen) is het vermogen om ons betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel van onszelf als van anderen. Compassie is een kwaliteit die in iedereen aanwezig is en met de juiste aandacht kan deze eigenschap meer tot bloei komen.

Mindfulness is een onmisbaar element in de ontwikkeling van Compassie en andersom. Ze versterken elkaar, zijn complementair aan elkaar. Tijdens deze dag kun je kennis maken met beide elementen of, als je er al bekend mee bent, je beoefening verstevigen.

Blok 1: 9.00 – 12.00 uur | Blok 2: 13.30 – 16.30 uur
Kies voor:
een blok Mindfulness + een blok Compassie
een blok of hele dag Compassie
een blok of hele dag Mindfulness

Praktisch met in achtneming van de covid-richtlijnen:

  • Vanwege het afstand houden kunnen er per ruimte maximaal 6 deelnemers meedoen
  • Je kunt gebruik maken van een mat, kussen en deken op locatie
  • Een extra dekentje of warm vest/sokken kunnen prettig zijn en evt. een flesje water Er zijn ook stoelen om op te zitten
  • Je wordt verzocht je eigen lunch mee te nemen. Vanwege het afstand houden en het  luchten van de ruimte is het lunchen buiten
  • Aan het begin van de sessie is er thee en koffie

Gegevens

Datum:
25 oktober
Tijd:
09:00 - 16:30
Evenement Tags:

Organisator

Bundelt
Telefoon:
0642157748
E-mail:
jolien@bundelt.nl
Site:
www.bundelt.nl

Locatie

Poortgebouw Elswout in Haarlem
Elswoutslaan 12a
Overveen, 2051AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0642177748
Site:
www.bundelt.nl
Skip to content