Laden Evenementen


« Alle Evenementen

In Gesprek | Mindfulness en Racisme

12 augustus | 20:00 - 21:30

Mindfulness kan een fundamentele rol spelen in de ondersteuning van de slachtoffers van racisme, de gesprekken die we met elkaar hebben over (institutioneel-) racisme in Nederland en in het erkennen van de homogeniteit van het huidige mindfulness landschap in Nederland. Daarom spreken we op woensdagavond 12 augustus in de Oosterhuiszaal van De Rode Hoed met onze speciale gasten Barbara Doeleman-van Veldhoven, Zohair Elabd en dr. Reinhilde Pulinx over dit onderwerp. Presentatie is in de deskundige handen van Ama van Dantzig.

De Rode Hoed, podium voor denkwerk in uitvoering, maakt het mogelijk om hybride in gesprek te gaan; exclusief op locatie en online via de professionele Livestream Studio (Full HD quality). Er zijn 48 exclusieve plekken beschikbaar in De Rode Hoed, online via de Livestream Studio is onbeperkt! 

COVID-19 richtlijnen De Rode Hoed

Hoe werkt het met de looproutes?
In alle huizen wordt zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer toegepast op de looproutes van de gasten. De routes wijzen zich vanzelf dankzij de bestickering en de overige bewegwijzering. Deze vorm van communicatie kan eventueel in iedere gewenste huisstijl (logo, kleur, etc.) worden uitgevoerd. Daarnaast worden de gasten ook wegwijs gemaakt door het personeel van Amerpodia.

Wat doet De Rode Hoed aan hygiëne?
Tijdens het programma zijn er op verschillende strategische plekken desinfectie-stations waar de gasten gebruik van kunnen maken. Daarnaast is er tijdens het event een medewerker van de schoonmaak aanwezig, die de sanitaire voorzieningen ook tijdens het evenement reinigen zal. Deze medewerker staat in contact met de Hygienics Host en maakt, waar nodig, de drukkere plekken ook regelmatig schoon tijdens het evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bar of de trapreling.

Is het mogelijk om 1.5 meter afstand te houden tijdens een evenement?
Door te werken met losse stoelen, is het mogelijk om een vast uitgemeten opstelling te gebruiken. Hierbij staan de stoelen op 1.5 meter afstand van elkaar en is er rekening gehouden met looproutes om naar de stoelen toe te lopen. Hiernaast is er in elke zaal is een bar, waar ook afstand zal worden gehouden wanneer er een rij vormt. Er zullen markeringen voor de bar zijn om te ondersteunen bij het aanhouden van 1.5 meter afstand.

Kunnen we gebruik maken van de toiletten?
Tijdens het evenement is het mogelijk om gebruik te maken van de toiletten. Voor aanvang van het programma zal de Hygienics Host uitleggen waar de toiletten zijn en zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk naar de sanitaire voorzieningen gaan. Er kan dus soms een kleine wachttijd zijn voor de toiletten.

 

Hoe bereik ik Rode Hoed?

Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Kan ik mijn drankje contact betalen?

Vanaf 1 september 2018 accepteert Rode Hoed enkel nog betalingen met pin en creditcard in het hele pand.

Is Rode Hoed rolstoel toegankelijk?

Ja, de Oosterhuiszaal van De Rode Hoed is rolstoel toegankelijk.

Wat is belangrijk te weten als ik via Livestream aanwezig ben?

De streamlink is niet bijgevoegd bij de bevestigingsticket die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Je ontvangt voorafgaand aan het event op de dag zelf een aparte e-mail met een persoonlijke link voor het event.

De stream wordt volledig verzorgd door de Livestream Studio van De Rode Hoed. De stream wordt dan ook door een beveiligd systeem gestreamd waardoor we de veiligheid en professionaliteit van HD-beeld kunnen waarborgen.

Deze stream heeft geen mogelijkheid tot chatten, zoals bijv. bij Zoom. Om toch jouw vraag of inbreng te kunnen delen hebben wij een Livestream team die jouw vragen verzamelen. Dit doen we via een beveiligde chat-pagina op Bundelt. Je kunt hier reacties delen, vragen stellen op tips geven.

En heel leuk, ook de deelnemers in de zaal kunnen aansluiten bij deze chat.

De chat gegevens worden nergens gearchiveerd.

Wat is belangrijk te weten als ik een After-ticket gekocht heb?

De link is niet bijgevoegd bij de bevestigingsticket die je na bestelling ontvangt. Je ontvangt na afloop van het event een aparte email met een persoonlijke link om de stream eenmalig terug te kijken. Deze kan niet met derden worden gedeeld. Bundelt behoudt het recht aanpassingen door te voeren in de after-stream.

Kan ik vooraf mijn vraag al toezenden?

JA dat kan zeker! Zend je vraag naar jolien@bundelt.nl of het contactformulier

Kan ik mijn kaartje retourneren?

Het kan uiteraard gebeuren dat je niet aanwezig kunt zijn. We geven geen geld terug, maar kunnen je kaartje wel omruilen voor een after- ticket. Zo kun je de stream later op jouw moment terugkijken.

Tickets

0
Exclusieve locatieticket 'mindfulness en racisme' De Rode Hoed
25,00
Online ticket 'mindfulness en racisme' Livestream Studio
11,50
Online stream 'mindfulness en racisme' op jouw moment terugkijken
15,00

Gegevens

Datum:
12 augustus
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€11,50 – €25

Locatie

De Rode Hoed
Keizersgracht 102
Amsterdam, 1015 CV Nederland

Organisator

Bundelt
Telefoon:
0642157748
E-mail:
jolien@bundelt.nl
Website:
www.bundelt.nl