Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12 augustus | 21:00 - 22:30

Woensdag 12 augustus jl. gingen wij In Gesprek over Mindfulness en Racisme. Een spannend en nodig gesprek. Wij zijn dankbaar voor de open, kwetsbare en vooral respectvolle dialoog van de avond. De moed van de sprekers, de kwetsbaarheid van diegene die opstonden met hun vraag en de overweldigende inbreng op de chat.

Een avond vanuit 3 perspectieven benaderd; het neurologische aspect, de bereidheid echt te willen zien en een perspectief vanuit een theoretisch kader. Wij zijn ons bewust van het gegeven dat deze avond een eerste stap is geweest. Een opening bieden het gesprek te starten, het in daglicht te brengen, zonder alle antwoorden te hebben.

Het afronden van deze avond is het begin. Een start van de zoektocht en dialoog als individu èn voor de mindfulnessbeweging in Nederland. Wij danken alle aanwezigen voor deze avond. Wij heten iedereen welkom bij dit gesprek aan te sluiten. Er is vraag naar een vervolg en hiervoor gaan we de mogelijkheden bekijken!

Wil jij de avond terugkijken? Dat kan!
Deze avond was een eerste stap naar een inclusieve mindfulnesswereld en we moedigen iedereen aan deze avond terug te kijken en mee In Gesprek te gaan. We hebben immers allen te maken met institutioneel racisme;  zichtbaar en onzichtbaar, voelbaar en niet voelbaar. De video is voor iedereen te bestellen in de webshop van bundelt.

Gegevens

Datum:
12 augustus
Tijd:
21:00 - 22:30

Locatie

De Rode Hoed
Keizersgracht 102
Amsterdam, 1015 CV Nederland

Organisator

Bundelt
Telefoon:
0642157748
E-mail:
jolien@bundelt.nl
Site:
www.bundelt.nl
Skip to content