Laden Evenementen

mindful weekend op de veluwe

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4 december 2020 - 6 december 2020

Voor Lighthouse Works begeleidt Jolien groepstrainingen op het gebied van mindfulness voor beginners en gevorderden. De aanmelding verloopt dan ook via de website van Lighthouse Works.

Maak kennis met de kunst van het zijn
Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met mindfulness? Kies dan voor dit mindfulness weekend. in drie dagen gaan we aan de slag met diverse ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen door het bos.

Voelen in plaats van denken, zijn en ervaren in plaats van doen…
Dat is waar mindfulness over gaat. Met je volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en discipline. want hoe eenvoudig het ook lijkt, onze gedachten nemen ons maar vaak genoeg weg van het hier en nu.

​Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je flexibeler in het leven kunt komen te staan. Het mindfulness weekend is geen vervanging van de officiële 8-weekse mindfulness training (mbsr), maar laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen. Echt een heel weekend voor jezelf!

Vul je bij het afrekenen de kortingscode bundelt in, krijg je 25 euro korting op jou weekend! (enkel op retreats in nl, niet in combinatie met andere kortingen en mits je een nieuwe klant van lighthouse works bent)

Gegevens

Begin:
4 december 2020
Einde:
6 december 2020
Evenement Tags:

Organisator

Lighthouse Works
Telefoon:
020 260 70 07
E-mail:
info@lighthouseworks.nl
Site:
https://www.lighthouseworks.nl/

Locatie

Hotel Heerlickheijd in Ermelo
Staringlaan 1
Ermelo, 3852 LA Nederland
+ Google Maps
Skip to content