these are not just pixels on your screen, but mind and inspiration alive and breathing in your eyes

NGenious Art

Portfolio fotografie

Andere landen

Je vindt hier de foto`s van mijn reizen. Andere landen ontdekken is natuurlijk fantastisch. Maar ook stedentripjes zijn een grote liefde. In het buitenland kan ik uren op ontdekkingstocht maar ook zeker in ons eigen mooie Nederland blijf ik graag verwonderen.

bekijk hier mijn reizen

Urban en street

Je vindt hier de foto`s van straten, hoekjes, nisjes, graffiti en ander moois. Verweerd, verroest, gescheurd, gebroken, beschadig, vergankelijk. De schoonheid hiervan raakt mij elke keer. Ik kan er uren naar kijken en trekt altijd mijn aandacht.

bekijk hier urban en street

Natuur en dieren

Je vindt hier de foto`s van de landschappen, dieren, bloemen, stranden, zonsondergangen en de kleuren van de regenboog. Hoewel ik het liefst in stilte in de natuur ben, zijn er momenten die ik graag deel met de lens van mijn camera.

bekijk hier natuur en dieren

events

Naast trainingen geven en fotograferen werk ik als event organisator. Een feestje dus als ik andere events kan bezoeken en vast kan leggen. Lezingen, boekpresentaties, lunches, workshops, danspresentaties. Wat mij inspiratie geeft bekijk ik graag door de lens.

bekijk hier events

Portretten

Een goede kop. Een mooi gezicht. Lijnen, blosjes, rimpels, gelaatstrekken, een blik. Contact maken. Kijken en bekeken worden. Zonder woordenvragen of ik hem of haar mag fotograferen. De opdracht om iemand te fotograferen. Ik zie ik zie wat jij niet ziet.

bekijk hier de portretten

nog veel meer...

Gevraagd worden om een zwangerschap- of een newborn shoot te doen. Om de foto's te maken voor een website en andere publicaties. Wanneer mijn hart hier sneller van gaat kloppen of mijn onderbuik hier van gaat kriebelen is mijn antwoord volmondig JA.

bekijk hier nog veel meer

Werk aan de muur

Ik vind het oprecht een groot compliment dat er mensen zijn die graag mijn werk aan de muur zouden willen hebben hangen of op een andere manier verwerkt willen hebben. Om te zorgen dat dit op een zo goed mogelijke manier geprint en verwerkt wordt, bied ik mijn werk aan via Werk aan de Muur. Fine-art print kwaliteit op canvas, aluminium, Xpozer en (ingelijste) posters geprint in elke maat naar wens van 20 cm tot aan 2.50 meter. Je kiest een foto en Werk aan de Muur zorgt voor de rest. Klik op de gewenste foto om deze direct te bestellen. Hiermee steun je direct stichting Jarige Job!

Tea from the Maroccan Sahara

Push

Blue in Tunesia

White door

Tunisian door

I've got the key

Shutters in Israel

Locked