Het mindfulnessboek Mindfulness in het veld van aandacht

door
Het mindfulnessboek Mindfulness in het veld van aandacht

Mindfulness in het veld van aandacht.

Velen hebben de wens om mindfulness onderdeel te maken van hun dagelijks leven. Dat gaat met vallen en opstaan. Soms is een bemoedigend steuntje in de rug nodig om de beoefening weer op te pakken.

Mindfulness in het veld van aandacht, geschreven door mindfulness trainer Jolien Posthumus, ís dat steuntje in de rug voor iedereen die een mindfulness training volgt of volgde, of op een andere wijze in aanraking is gekomen met mindfulness. De inspirerende teksten in deze bundel zijn ingedeeld naar de binnen de mindfulnessbeoefening bekende houdingskwaliteiten.

Een bundel om erbij te pakken als je beoefening dreigt weg te zinken.
Een bundel die je gemakkelijk meeneemt in je tas.
Een bundel die op je nachtkastje ligt.
Een bundel van aandacht voor een pas op de plaats.

Verschijnt 14 april 2020 bij alle bekende grote online webshops (o.a. Bol.com en Amazone) en in de boekenwinkels | Nu reeds te bestellen in de webshop van Bundelt.

 

Over de auteur
Jolien Posthumus (1984) is werkzaam als mindfulnesstrainer en producent bij haar bedrijf Bundelt. Deze activiteiten hebben gemeen dat ze vallen of staan met oprechte aandacht.

Ruim 15 jaar geleden is Jolien zich gaan verdiepen in bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein en is ze gerichte bijscholing gaan volgen op die gebieden. Tegenwoordig houdt ze praktijk in het Poortgebouw gelegen op landgoed Elswout, Haarlem. Daar geeft ze achtweekse trainingen op (groepen, individueel en in organisaties) en geleidt ze retraites en clinics. Ze verdiept haar eigen meditatie-oefening door het volgen van retraites, trainingen en het lezen van vakliteratuur. Een heldere, warme en praktische aanpak kenmerkt haar manier van werken zowel in projecten als tijdens trainingen.

Deel