Praktische informatie:

  • Dag:
  • Tijd:
  • Locatie:
  • tickets:  

  • Programma:

We zijn druk bezig met de programmering en vormgeving van deze editie. Heb je ideeën of zou jij een bijdrage willen leveren? Wij komen graag in contact.

Waar je in Amerika, Engeland en België. in meerdere musea kunst kunt bekijken door deel te nemen aan Mindfulness Based programma`s die zij aanbieden, blijkt dit in Nederland toch moeilijk van de grond te komen. Veel verder dan Slow Art komen we nog niet. En dat terwijl het in het buitenland zijn weg al goed vindt. Zo ook in de Manchester Art Gallery, waar zij een Mindfulness Based Health and Wellbeing Program succesvol hebben geïntegreerd in hun leerprogramma.

Er zijn wereldwijd meerdere onderzoeken gedaan naar de toepassing van mindfulness in de museale sector. FARO, het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed, heeft afgelopen jaar zelfs met hun partners KMSKA, FOMU, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Museum Dr. Guislain en het Middelheimmuseum een vormingsreeks opgezet waar zij onderzoeken wat mindfulness kan betekenen in cultureel erfgoedcontext. Zij hebben hiervoor Edel Maex, grondlegger van mindfulness in de lage landen, gevraagd hebben hierin zijn expertise te delen.

Genoeg om over In Gesprek te gaan dus!

Bij In Gesprek gaan we de samenwerking aan met collega`s, deskundigen en co-producenten. Samen maken we events waar we over diverse thema`s in gesprek gaan. In Gesprek met mindfulnesstrainers, (oud-)deelnemers van mindfulnesstrainingen, geïnteresseerden en experts uit gerelateerde werkvelden en iedereen met interesse voor de thematiek. We hopen daarmee kennis te delen, samenwerkingen tot stand te brengen en te verstevigen en (nieuwe) thema`s met elkaar te verkennen die bijdragen aan de toepasbaarheid van mindfulness.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

meer informatie