Praktische informatie:

  • Dag:
  • Tijd:
  • Locatie:
  • tickets:  

  • Programma:

We zijn druk bezig met de programmering en vormgeving van deze editie. Heb je ideeën of zou jij een bijdrage willen leveren? Wij komen graag in contact.

Muziek kan een hoop teweeg. Onze stemming kan veranderen bij het horen van muziek, we hebben daadwerkelijk een fysiologische reactie bij het horen van muziek. En wist je dat mindfulness ook wordt toegepast bij zang en logopedie?

Daarnaast wordt het beoefenen van mindfulness wordt ook wel eens vergeleken met het dirigeren van een orkest. De innerlijke kakofonie in het hoofd van een persoon met alle gedachten, emoties en lichamelijke sensaties kunnen worden gedirigeerd. Net zoals een orkest èèn geheel wordt, kan ook onze innerlijke binnenwereld als een geheel ervaren worden.

Genoeg dus om over In Gesprek te gaan!

Bij In Gesprek gaan we de samenwerking aan met collega`s, deskundigen en co-producenten. Samen maken we events waar we over diverse thema`s in gesprek gaan. In Gesprek met mindfulnesstrainers, (oud-)deelnemers van mindfulnesstrainingen, geïnteresseerden en experts uit gerelateerde werkvelden en iedereen met interesse voor de thematiek. We hopen daarmee kennis te delen, samenwerkingen tot stand te brengen en te verstevigen en (nieuwe) thema`s met elkaar te verkennen die bijdragen aan de toepasbaarheid van mindfulness.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

meer informatie
Skip to content