International Conference of Mindfulness (ICM) 2018 - Science from Within

Jolien Posthumus is deel van het Organizing Committee en verzorgt de PR en Event Management.

Programma:

Dinsdag 10 juli
Pe-conference workshops en
opening receptie

Woensdag 11 juli 
Conference dag 1

Donderdag 12 juli 
Conference dag 2 en
Conference party

Vrijdag 13 juli 
Conference dag 3

Zaterdag 14 & zondag 15 juli 
Post-conference retreat

Het congres vindt iedere twee jaar plaats en wordt telkens door een ander gastland georganiseerd. Vanuit Nederland zijn Prof. Susan Bögels (UvA, Amsterdam) en Prof. Anne Speckens (Radboudumc, Nijmegen) dit jaar de initiatiefnemers. Dankzij gerenommeerde sprekers zoals Prof. Mark Williams (UK), Prof. Ron Epstein (USA) en Prof. Ruth Baer (USA) kunnen alle aanwezigen rekenen op de inhoudelijke ervaring die mindfulness op het juiste niveau voor het voetlicht brengt.

Science from Within
Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ komt dit alles samen in Amsterdam. Thema: Sience from Within. Van 10 tot en met 13 juli 2018  wordt de campus van de Universiteit van Amsterdam het internationale centrum van mindfulness waar culturen, wetenschapsgebieden en nationaliteiten versmelten om mindfulness te doorgronden.

ICM2018 biedt een platform voor onderzoekers, clinici en anderen met interesse in mindfulness en mindfulness-based interventies.
Het thema van deze ICM is ‘wetenschap van binnenuit’, omdat wetenschappelijke vooruitgang in mindfulness wordt ondersteund door een diepgaand onderzoek naar het proces van mindfulness-meditatie in onszelf en de mensen die we bestuderen. Daarom zal de ICM voldoende mogelijkheden bieden om ons te voeden met de praktijk, geleid door vooraanstaande meditatieleraren, zowel tijdens de conferentie door sessies in de vroege ochtend en in de namiddag en korte ervaringsworkshops, en vóór en na de conferentie door pre-conference workshops van een hele dag en een tweedaagse na-conferentie mindfulness retraite.

Team Event management
Het ICM2018 brengt dé 2 elementen  van Bundelt samen; Mindfulness en de organisatie van een prachtige event. Ik ben heel blij deel te mogen zijn van het Organizing Committee. Voorafgaand en tijdens de conferentie verzorg ik de PR en Event Management.

Voor informatie en registratie : www.icm2018amsterdam.org

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

event management van gogh museum

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events.

Meer informatie

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

Meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

Meer informatie