Introductieavond Mindfulnesstraining | Poortgebouw van Elswout

dinsdag, 27 aug 2019

19:30 - 20:30

Ben jij benieuwd naar de Mindfulnesstraining van Bundelt, de locatie en de trainer? Heb je nog vragen voor jij je definitief aanmeld? Je bent van harte welkom op deze introductieavond. Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus beantwoord deze avond al je vragen!

Locatie:
Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen (gemeente Bloemendaal, grenzend aan Haarlem)

De praktijk is gevestigd in het Poortgebouw van het prachtige Elswout; het eerste gebouw waar je als het ware doorheen moet lopen voordat je het landgoed betreedt. Er is daar altijd voldoende ruimte om je auto of fiets te parkeren (op de daarvoor bestemde plekken). De ingang is na de poort direct rechts door het hek.

Op dinsdag 10 september start een achtweekse Mindfulnesstraining MBSR in het Poortgebouw van Elswout. Mindfulness, we houden even op met wat we bezig waren en we kijken met een aandacht naar wat er is. Leren omgaan met de wisselvalligheden van het leven. Niemand anders dan jij zit aan het roer! In plaats van op de automatische piloot te reageren wanneer er een fijne, lastige of stressvolle situatie ontstaat, creëer je een moment om te kijken wat de situatie met je doet en van je vraagt.

Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus is cat. 1 (hoogste graad) gecertificeerd Mindfulnesstrainer en aangesloten bij de VMBN en de Mindfulnesstraining voldoet aan de kwaliteits-eisen om (deels) vergoed te worden door zorgverzekeraars. Ik hoop je deze avond te mogen verwelkomen.

Evenementslocatie

Poortgebouw van Elswout, Elswoutlaan 12 (Poortgebouw van Elsout)
Overveen, Haarlem, 2051AE

Kosten

Deelname
EUR 5.00