Welkom, hier ben je thuis.

Lighthouse Works

Mindful Retraite Weekend in opdracht van Lighthouse Works

Duur:
1 weekend

Kosten:
Ga voor meer informatie naar de website van Lighthouse Work
Vul je bij het afrekenen de kortingscode BUNDELT in, krijg je 25 euro korting op jou weekend! (enkel op retreats in NL, niet in combinatie met andere kortingen en mits je een nieuwe klant van Lighthouse Works bent)

Voor wie
Deze Mindful Retraite Weekend is zeer geschikt om kennis te maken met Mindfulness, je practice te verdiepen of te onderhouden, iedereen is welkom.

Weekenden begeleidt door Jolien:

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness voor beginners en gevorderden.

Maak kennis met de kunst van het zijn
Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen door het bos.

Voelen in plaats van denken, zijn en ervaren in plaats van doen…
Dat is waar Mindfulness over gaat. Met je volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en discipline. Want hoe eenvoudig het ook lijkt, onze gedachten nemen ons maar vaak genoeg weg van het hier en nu.

​Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je flexibeler in het leven kunt komen te staan. Het mindfulness weekend is geen vervanging van de officiële 8-weekse mindfulness training (MBSR), maar laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen. Echt een lekker ontspannen weekend voor jezelf!

Dit Mindfulness weekend is inclusief:
– 2 overnachtingen in 4* spa-hotel op de Veluwe
– 7 uur Mindfulness lessen
– 3 Mindful Yogalessen
– 2 Mindfulness wandelingen
– Alle maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch (keuze), 2x 2-gangen diner (keuze uit  vis, vlees of vegetarisch)
– Onbeperkt toegang tot zwembad, sauna en Turks stoombad
– Onbeperkt gebruik van fitness ruimte
– Gratis boekuitleen
– Maximaal 15 deelnemers per groep

Ga voor meer informatie over het programma, de kosten en boekingen naar de website van Lighthouse Works.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

event management van gogh museum

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen. Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

meer informatie