Op afstand, toch samen

Live online mediteren

Samen mediteren. Een moment samen om om bij onszelf stil te staan. Mindfulness beoefenen bij je thuis. Elke week kun je op dinsdagavond 19:30 uur aansluiten bij de live meditaties via Zoom van Bundelt.

De balans die we in ons dagelijks leven ervaren door de beoefening is een gevolg van het trainen van de hersenen. Wanneer we regelmatig de mat opstappen wordt ons interne gevarensensor (de amygdala) tot rust gebracht en de hersendelen die te maken hebben met overzicht houden, relativeren en bewust reageren versterkt. We leren zo bekend te raken om mee te bewegen in een stroom van niet-weten, van het onbekende.

Gezien de huidige Covid 19 maatregelen biedt Bundelt wekelijks kosteloos online meditaties aan.
* Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, 10 minuten voor aanvang kun je via de link aansluiten bij de beoefening.
* Je bent welkom aan te sluiten met en zonder ervaring, wekelijks of een enkele keer, vanaf een stoel, je bank of een meditatie kussen.

Zorg voor een telefoon of computer/laptop met internet en internetbrowser en aangesloten luidspreker, webcam en microfoon. Ben je nog niet bekend met Zoom? Neem gerust contact op, ik zend je graag een Zoom stappenplan toe zodat ook jij deel kunt nemen

Mindfulnesstrainer MBSR en Individueel Mindfulness Based Cognitief Therapy Trainer Jolien Posthumus is cat 1 erkend geregistreerd mindfulnesstrainer.  April 2020 verscheen haar boek Mindfulness in het veld van aandacht.

Loading Evenementen

Evenementen in juli 2020

Calendar of Evenementen

Calendar of Evenementen
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
29
30

Online mindfulnesstraining

1
2
3
4
5
6
7

Online mindfulnesstraining

8
9
10

mindful weekend op de veluwe

11

mindful weekend op de veluwe

12

mindful weekend op de veluwe

13
14

Online mindfulnesstraining

15
16
17
18
19
20
21

Online mindfulnesstraining

22
23
24
25
26
27
28

Online mindfulnesstraining

29
30
31
1
2
+ Exporteer Evenementen