Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Kloosterhotel Zin

+ Google Maps
Boxtelseweg 58
Vught, 5261 NE

ZIN is een plek om, alleen en samen met anderen, te herbronnen en op adem te komen. De aanwezigheid van kunst en de schoonheid van het landgoed dragen hieraan bij. Maak gebruik van het labyrint, wordt stil in de kapel en laat je verrassen door de kunstwerken die je aantreft in het gebouw.

Kloosterhotel ZIN behoort tot de top van meest duurzame conferentiehotels in Nederland en is in het bezit van Green Key Goud, het duurzaamheidskeurmerk voor de vergader- en conferentiebranche. De keuken werkt uitsluitend met biologische producten.

ZIN is ook een plek waar het spirituele erfgoed van de fraters – de oprichters van ZIN – zichtbaar en tastbaar aanwezig is. De aanwezigheid van een communiteit van fraters op het terrein maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit.

Overnachten
Alle deelnemers slapen op een éénpersoons hotelkamers. De hotelkamers zijn op een moderne, eenvoudige manier uitgevoerd en volledig gericht op uw comfort. Laat je verrassen door het design van deze voormalige kloostercellen.

Maaltijden
Een gezonde geest voelt zich prettig in een gezond lichaam. Daarom krijgt bij kloosterhotel ZIN ook de inwendige mens volop aandacht. Het keukenteam bereidt dagelijks met liefde en passie verrassende en smakelijke biologische maaltijden. Variatie is hierin belangrijk. Vlees- en visgerechten worden afgewisseld met vegetarische menu’s en ieder seizoen is er weer plaats voor een nieuw ingrediënt. Leveranciers worden zorgvuldig gekozen op basis van hun liefde voor het biologische product en komen waar mogelijk uit de streek. Speciale dieetwensen worden met liefde door de kok voor je bereidt. Wanneer de kloosterbel luidt, wordt er geheel in traditie door iedereen gezamenlijk gegeten aan de lange tafels in de Refter. 

De natuur
Natuur hoort bij Kloosterhotel ZIN en wij horen bij de natuur. De natuur is belangrijk, Kloosterhotel ZIN wil er dan ook optimaal gebruik van maken door haar te integreren binnen de accommodatie. Ze willen niet dat de schoonheid van de natuur te veel wordt belast en ze proberen hun impact en die van onze gasten dan ook tot een minimum te reduceren.

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
Skip to content