Meditatie Clinics op het Surfana Festival 2018 – 8, 9 en 10 juni

door
Meditatie Clinics op het Surfana Festival 2018 - 8, 9 en 10 juni

“You can’t stop the waves, but you can learn to surf!”
– Jon Kabat-Zinn (founder of Mindfulness MBSR)

Het leven lijkt het element van stijgen en dalen te hebben, net als golven in de oceaan. In het dagelijks leven zijn we er zeker van dat dingen de hele tijd op en neer gaan, iedereen heeft ups en downs. Een manier om te leren surfen op de wisselvalligheden die onze levens te bieden hebben, is door deel te nemen aan meditatie-oefeningen. In deze clinic beoefenen we Mindfulness-meditatie, zoals Mindfulness-yoga, Bodyscan, wandel- en zitmeditatie en meditatie uit andere contemplatieve tradities en krijg je inzicht in het landschap van meditatie. Mindfulness-meditatie is pragmatisch en een seculiere meditatietraditie in de zin dat geen enkele vorm van religie wordt afgedwongen.

The Landschape of Meditation
Tijdens het Festival biedt Bundelt meerdere malen per dag clinics op een mooie plek op het festival terrein. We beoefenen Mindfulness-meditatie zoals Mindfulness-yoga, Bodyscan en zitmeditatie en meditaties uit andere contemplatieve tradities en je krijgt inzicht in het landschap van meditatie. Mindfulness-meditatie is pragmatisch en een seculiere meditatietraditie in de zin dat geen enkele vorm van religie wordt afgedwongen.
 
Surfana Festival 2018
Een vierdaags event met een duurzame inslag met respect voor de natuur. Bands van over de hele wereld, gericht op surfen, een scala aan workshops – films, kunst, lekker eten en camp-vibes in een prachtige natuuromgeving. Het festival wil haar bezoekers bewust maken van de omliggende natuur, faciliteert ondernemers om hun mooie ideeën tot uitdrukking te brengen en laat haar bezoekers zien hoe je met gerecycled materiaal iets heel moois kunt creëren.
 
Surfana Festival | 7, 8, 9 en 10 juni 2018 | Kennemer Duinen National Park | Meditatie Facilitator: Jolien Posthumus​
Deel