Mindful Fundament - dé Infrastructuur voor een kwalitatief Mindfulness Based aanbod

Dé Infrastructuur voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief Mindfulness Based aanbod in Nederland en Vlaanderen.

Mindfulnesstrainers Sylvia Ebbens-Wenting (eigenaar Syl & Mind) en Jolien Posthumus (Eigenaar Bundelt) zijn de oprichters van Mindful Fundament.

Sylvia Ebbens-Wenting is Mindfulness Trainer, Coach, Retail professional en bovenal Life Explorer. Syl & Mind is een afkorting van haar naam en betekent: Sustain your life and Mind. Doordat zij jarenlange ervaring heeft met het werken onder druk in een fast passed omgeving, heeft leren omgaan met veel stress, deadlines, het moederschap, begrijpt zij alle uitdagingen die haar deelnemers hebben in het managen van hun leven, agenda, stress en balans. Sylvia is  spiritueel nieuwsgierig en combineer dit met de interesse voor (Neuro)wetenschap & Mindfulness. De combinatie hiervan maakt haar een intuïtieve trainer die met beide voeten stevig in de aarde staat.

Jolien Posthumus is mindfulnesstrainer en producent. Haar passie ligt bij het bundelen van cultuur, welzijn en inclusie. Naast het geven van mindfulness trainingen en stiltedagen, werkt zij actief rondom Mindfulness in het Museum en Mindfulness in Superdiversiteit. Mindfulness is  immers een vaardigheid die bij kan dragen aan het welbevinden van íédereen, ongeacht kleur, leeftijd, gender of het gezin waar jij in opgroeide. Als producent ligt haar expertise in de culturele en welzijn sector die zij heeft opgebouwd tijdens samenwerkingen met o.a. het Van Gogh Museum, Natuurmonumenten en het International Conference on Mindfulness. Zij produceerde ook de open dialoog Mindfulness & Racisme en Mindfulness in het Museum.

Beoefenaars

Wij zijn er voor jou om het jou makkelijker te maken mindfulness te (blijven) beoefenen. Blijf je ontwikkelen met behulp van ‘Mijn Fundament’, jouw persoonlijke leeromgeving. Hier kun je o.a. trainingen volgen en aansluiten bij live meditaties & podcasts.

Collega trainer

Wij zijn er voor jou om het voor jou makkelijker te maken jouw aanbod zichtbaarder te maken. Ook kun je via ‘Ons Fundament’ contact leggen en onderhouden met beoefenaars en collega-trainers. In de toekomst kun je hier ook terecht voor nascholing en retraites.

Doorverwijzer

Wij zijn er voor jou om het voor jou makkelijker te maken een overzicht te krijgen van het kwalitatieve mindfulness based aanbod in jouw regio. Alle trainers die zijn aangesloten bij Mindful Fundament zijn geregistreerd bij de beroepsvereniging VMBN of VVM.

Skip to content