Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen.

Ram Das

Mindful meditatie

Bundelt Mindful meditatiegroep

Datum:
Gedurende het hele jaar – start media 2018

Prijs
€ 20,-  (incl. btw) per keer
Te betalen aan de zaal

Locatie:
n.t.b.

Voor wie
Voor iedereen die de mindfulnesstraining heeft gedaan of die regelmatig mediteert.

Ben je nieuwsgierig naar meditatie uit de Mindfulnesstraining? Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Wees welkom om in de groep te mediteren.

Programma
De training is er om met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Tijdens de avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie. Meestal vormt ook een lichaamsgerichte meditatie (lichaamsverkenning, yoga of loopmeditatie) onderdeel van de avond.

Inzichtmeditatie
Tijdens inzichtmeditatie traint je aandacht, waardoor je meer rust in je brein krijgt. Door regelmatig te oefenen kun je makkelijker omgaan met wisselvalligheden van het leven en blijf je opmerkzaam op je bewuste respons i.p.v. je automatische reactie.

Voor wie
Voor iedereen die de mindfulnesstraining heeft gedaan of die regelmatig mediteert en boven de 18 is. Wanneer je kennis wilt maken met mediteren graag eerst telefonisch overleg.

Wat mee te nemen
Draag bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding en neem een flesje drinken en warme sokken mee gezien we onze schoenen uit doen.

Data
Gedurende het hele schooljaar, met uitzondering van vakantie en training- en studiedagen. Deze worden tijdig gecommuniceerd.

Begeleiding
Jolien Posthumus is gecertificeerd Mindfulnesstrainer en event manager bij haar eigen bedrijf Bundelt. Ruim 12 jaar geleden is zij zich vervolgens gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen).  De heldere, warme en praktische aanpak is wat Jolien kenmerkt.

LIDMAATSCHAP VMBN

Ik ben gecertificeerd Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT en aangesloten bij beroepsvereniging VMBN categorie 1. De VMBN waarborgt en bewaakt de samenhang, kwaliteit en ontwikkeling van MBSR en MBCT in Nederland.

Lees hier meer over het VMBN