Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen.

Ram Das

Mindful meditatiegroep

Dag en tijd:
Woensdagavond 19:30 – 20:30 uur

Prijs
20 wekenkaart: € 175,00,-
10 rittenkaart: € 100,-
Losse sessie: € 12,50,-

De 10 rittenkaart en 20 wekenkaart zijn 1 reeks van 20 weken geldig. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van de kosten van de 10-rittenkaart.

Locatie:
Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen, Haarlem

Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Wees welkom om in de groep te mediteren. Twee keer per jaar start een Meditatiereeks van 20 weken
De volgende reeks start eind 2019/begin 2020

Programma
Deze Mindful Meditatiegroep biedt je de mogelijkheid om met wekelijks of met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Tijdens de avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie, loppmeditatei en de Bodyscan.

Inzichtmeditatie
Tijdens inzichtmeditatie traint je aandacht, waardoor je meer rust in je brein krijgt. Door regelmatig te oefenen kun je makkelijker omgaan met wisselvalligheden van het leven en blijf je opmerkzaam op je bewuste respons i.p.v. je automatische reactie.

Voor wie
Voor iedereen die de mindfulnesstraining heeft gedaan of die regelmatig mediteert en boven de 18 is. Wanneer je kennis wilt maken met mediteren graag eerst telefonisch overleg.

Wat mee te nemen
Draag bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding en neem een flesje drinken en warme sokken mee gezien we onze schoenen uit doen.

Data
Gedurende het hele schooljaar, met uitzondering van vakantie en training- en studiedagen. Deze worden tijdig gecommuniceerd. En er is een vast inval trainer beschikbaar die deze dagen waar mogelijk opvangt.

Bekijk ook de andere retraites van bundelt

mindful stiltedag

Ben je nieuwsgierig naar meditatie uit de Mindfulnesstraining? Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Kom dan gerust samen mediteren tijdens de stiltedag of stiltemiddag

Meer informatie

mindful retraite dag

Tijdens deze Mindful Retraite Dag wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een hele dag Mindfulness ervaren en beoefenen.

Meer informatie

mindful retraite weekend

Voor Lighthouse Works begeleidt Jolien Mindful Retraite Weekenden op het gebied van Mindfulness voor beginners en gevorderden. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken en wandelingen door het bos.

Meer informatie

mindful in marokko

De woestijn in Marokko is de ideale omgeving om die broodnodige pas op de plaats te maken en rustig de tijd te nemen voor jezelf. Om te onderzoeken en te ontmoeten. Om jezelf te verbinden, met de wereld binnen en buiten.

Meer informatie