Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen.

Ram Das

Mindful meditatiegroep

Dag en tijd:
Woensdagavond 19:30 – 20:30 uur

Prijs
20 wekenkaart: € 175,00,-
10 rittenkaart: € 100,-
Losse sessie: € 12,50,-

De 10 rittenkaart en 20 wekenkaart zijn 1 reeks van 20 weken geldig. Zorgverzekeraars vergoeden soms een deel van de kosten van de 10-rittenkaart.

Locatie:
Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen, Haarlem

Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Wees welkom om in de groep te mediteren. Twee keer per jaar start een Meditatiereeks van 20 weken
De volgende reeks start eind 2019/begin 2020

Programma
Deze Mindful Meditatiegroep biedt je de mogelijkheid om met wekelijks of met regelmaat in een groep te blijven oefenen. Hierbij komt ook de toepassing van mindfulness in het dagelijks leven aan de orde. Tijdens de avond worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie, loppmeditatei en de Bodyscan.

Inzichtmeditatie
Tijdens inzichtmeditatie traint je aandacht, waardoor je meer rust in je brein krijgt. Door regelmatig te oefenen kun je makkelijker omgaan met wisselvalligheden van het leven en blijf je opmerkzaam op je bewuste respons i.p.v. je automatische reactie.

Voor wie
Voor iedereen die de mindfulnesstraining heeft gedaan of die regelmatig mediteert en boven de 18 is. Wanneer je kennis wilt maken met mediteren graag eerst telefonisch overleg.

Wat mee te nemen
Draag bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding en neem een flesje drinken en warme sokken mee gezien we onze schoenen uit doen.

Data
Gedurende het hele schooljaar, met uitzondering van vakantie en training- en studiedagen. Deze worden tijdig gecommuniceerd. En er is een vast inval trainer beschikbaar die deze dagen waar mogelijk opvangt.

Bekijk ook de andere retraites van bundelt

mindful stiltedag

Je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training en op professionele wijze de stilte in geleid wordt in de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Kennemerland.

Meer informatie

mindful retraite dag

Een hele dag niet-doen, een dag voor jezelf in een de bosrijke omgeving inclusief lunch. Een hele dag mindfulness ervaren en beoefenen bij een professionele trainer.

Meer informatie

mindful retraite weekend

In drie dagen gaan we aan de slag met diverse mindfulness oefeningen, mindful yoga, meditatietechnieken en wandelingen door de prachtige Ermelose bos en heide.

Meer informatie

mindful in marokko

De woestijn in Marokko is de ideale omgeving om die broodnodige pas op de plaats te maken en rustig de tijd te nemen voor jezelf. Om te onderzoeken en te ontmoeten.

Meer informatie
Skip to content