Mindful Retraite Dag staat in de Hippie favorieten & tips #11 van Moderne Hippies!

door
Mindful Retraite Dag staat in de Hippie favorieten & tips #11 van Moderne Hippies!

De Mindful Retraite Dag in het Nationaal Park Kennemerduinen van die ik 12 mei organiseer en begeleid is verkozen tot Hippie favorieten & tips #11 van Moderne Hippies!

Suus & Zoë runnen dit platform voor en door avonturiers, vrije geesten & levensgenieters. Iedere week vind je hier een nieuw artikel en een dosis inspiratie voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven.

En wat een prachtige mention is het geworden! Suus van Moderne Hippies: “Tijdens het uitzoeken van mijn favorieten van deze keer, werden de thema’s al heel snel duidelijk: zen worden & powervrouwen! Jolien heeft zich verdiept in de wetenschappelijke onderbouwing en toepasbaarheid van mindfulness. Ze kan je bijvoorbeeld precies uitleggen wat meditatie met je hersenen doet. Ik ontmoette haar tijdens een meditatieles op Surfana. Door wat verwarring over de starttijd, kwam ik later binnen en mocht langer blijven, waardoor ik een privésessie geleide meditatie van haar kreeg. Lucky me! Jolien bleek namelijk een heel lief, oprecht persoon die een en al rust en begrip uitstraalt. We gingen meteen de diepte in, wat ik heel prettig vond.” Lees hier het gehele bericht!

Wil jij deelnemen aan deze dag? Schrijf je in of neem gerust contact op mocht je nog vragen hebben.

Deel