Welkom, hier ben je thuis.

Lighthouse Works

Mindful Retraite Weekend in opdracht van Lighthouse Works

Duur:
1 weekend

Kosten:
Ga voor meer informatie naar de website van Lighthouse Work

Vul je bij het afrekenen de kortingscode BUNDELT in, krijg je 25 euro korting op jou weekend! (enkel op retreats in NL, niet in combinatie met andere kortingen en mits je een nieuwe klant van Lighthouse Works bent)

Voor wie
Deze Mindful Retraite Weekend is zeer geschikt om kennis te maken met Mindfulness, je practice te verdiepen of te onderhouden, iedereen is welkom.

Geplande weekenden o.b.v. Jolien:

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness voor beginners en gevorderden.

Maak kennis met de kunst van het zijn
Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen door het bos.

Voelen in plaats van denken, zijn en ervaren in plaats van doen…
Dat is waar Mindfulness over gaat. Met je volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en discipline. Want hoe eenvoudig het ook lijkt, onze gedachten nemen ons maar vaak genoeg weg van het hier en nu.

​Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je flexibeler in het leven kunt komen te staan. Het mindfulness weekend is geen vervanging van de officiële 8-weekse mindfulness training (MBSR), maar laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen. Echt een lekker ontspannen weekend voor jezelf!

Dit Mindfulness weekend is inclusief:
– 2 overnachtingen in 4* spa-hotel op de Veluwe
– 7 uur Mindfulness lessen
– 3 Mindful Yogalessen
– 2 Mindfulness wandelingen
– Alle maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch (keuze), 2x 2-gangen diner (keuze uit vis, vlees of vegetarisch)
– Onbeperkt toegang tot zwembad, sauna en Turks stoombad
– Onbeperkt gebruik van fitness ruimte
– Gratis boekuitleen
– Maximaal 15 deelnemers per groep

Ga voor meer informatie over het programma, de kosten en boekingen naar de website van Lighthouse Works

Bekijk ook de andere retraites van bundelt

Mindful Meditatie

Mediteren is niet anders dan luisteren. In gesprek gaan met jezelf. Communiceren. Een band met jezelf opbouwen. Aandachtig en zonder oordeel aanwezig zijn. Vriendschap sluiten.

Meer informatie

mindful retraite dag

Tijdens deze Mindful Retraite Dag wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een hele dag Mindfulness ervaren en beoefenen.

Meer informatie

Mindful stiltedag

Wil je je eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training? Of simpelweg weer even te mediteren in een groep? Kom dan gerust samen mediteren tijdens de Mindful Stiltedag.

Meer informatie

mindful in marokko

De woestijn in Marokko is de ideale omgeving om die broodnodige pas op de plaats te maken en rustig de tijd te nemen voor jezelf. Om te onderzoeken en te ontmoeten. Om jezelf te verbinden, met de wereld binnen en buiten.

Meer informatie