Mindful stiltemiddag Jolien Posthumus | Zenpunt Haarlem

bundelt
door
Mindful stiltemiddag Jolien Posthumus | Zenpunt Haarlem
Een middag van stilte, samen mediteren. Ben je al bekend met mediteren? Of (oud-) deelnemer van een achtweekse Mindfulness? Dan is deze zeer geschikt om je practice te verdiepen en te onderhouden. Aan bod komen mindfulnessmeditatie, inzichtmeditatie mettameditatie en meditatie vanuit andere contemplatieve tradities. Ook als je nog geen ervaring hebt met (mindful-) meditatie en nieuwsgierig bent naar een middag ervaren in stilte is deze dag toegankelijk
 
Locatie:
ZenPunt
Nieuwe Gracht 86 zw
2011 NK Haarlem
 
Begeleider: Cat, 1 geregistreerd trainer Jolien Posthumus
Datum: Vrijdag 19 oktober 13:00 – 18:00 uur
Kosten deelname: EUR € 10,00
 
Er zijn een max. aantal plekken beschikbaar dus gelieve aan te melden. Het maakt voor deelname niet uit welke levensovertuiging je aanhangt. Wanneer je twijfelt of deelname aan de stiltedag voor jou passend is, neem dan vrijblijvend contact op met Jolien Posthumus. Je hoeft enkel een flesje water/drinken en warme sokken mee te nemen en draag gemakkelijk zittende kleding.
 
Over Jolien Posthumus
Jolien Posthumus is cat. 1 Mindfulnesstrainer en Meditatie facilitator bij Bundelt. Ruim 12 jaar geleden is zij zich gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen).
Zij verdiept haar eigen meditatieoefening en trainerschap door het volgen van retraites, trainingen, supervisies, intervisies en het lezen van (vak-)literatuur. De heldere, warme en praktische aanpak is wat Jolien kenmerkt.
Deel