Mindful Walking in Marokko 24 nov – 2 dec 2019

door
Mindful Walking in Marokko 24 nov - 2 dec 2019
Wandelen en Mindfulness in de Marokkaanse Sahara. Een 9-daagse Marokko Woestijnreis zonder deadlines en haast. Mindfulness in een decor van groene oases en goudgele zandduinen. Beleef van 24 november t/m 2 december de magie en leef met volle aandacht in het moment, in het ritme van de Sahara.
 
Je bent een heerlijke week weg uit je gewone leven, ondergedompeld in een andere, rijke cultuur. Samen met de vele Mindfulness oefeningen, de 4-daagse hike met stiltewandelingen en de prachtige omgeving geeft dit je rust en ruimte in je hoofd. Je voelt een enorme vrijheid en krijgt meer inzicht in de dingen die voor jou belangrijk zijn in jouw leven, je komt weer tot jezelf, bouwt nieuwe energie op en kunt immens genieten van alles om je heen.
 
Geniet van de zonsondergangen en de sterrenhemel. Van de gastvrijheid, de kleuren, de geuren en de eenvoud van het Nomadenleven. Tijd heeft hier echt een andere betekenis. Alles wordt met aandacht en zonder haast gedaan – ‘wat vandaag niet afkomt, doen we morgen’.
 
De Mindfulness, nomadencultuur, eenvoud, wandeltochten en de nieuwe ontmoetingen in deze prachtige avontuurlijke woestijn geven je inspiratie en mooie inzichten.
 
Het enige dat je nog hoeft te doen is je vliegticket boeken. De reis start op zondag 24 november in Marrakech waar deze ook weer eindigt op maandag 2 december.
 
Deze reis is geen vervanging voor de achtweekse MBSR Mindfulnesstraining. Het kan wel een mooie kennismaking of verdieping zijn. Heb je vragen over het Mindfulness programma? Neem dan contact op met Mindfulness-docent Jolien Posthumus van Bundelt: 06-42157748
 
Voor overige vragen kun je het contactformulier invullen of bellen met Fanny: 06-37012064. We helpen je graag!
 
 Op deze website vind je meer informatie over weten over de achtweekse Mindfulnesstraining (in organisatie/groepstraining/individueel), retraites, clinics of events & producties van Bundelt in Haarlem e.o.
Deel