Mindful Weekend Retraites | Lighthouse Works

door
Mindful Weekend Retraites | Lighthouse Works

Bundelt is trots Lighthouse Works als nieuwe opdrachtgever op gebied van Mindfulness te verwelkomen. Vanaf heden ben ik onderdeel van een prachtig team toegewijde Yogadocenten, Mindfulness trainers, Masseurs en Voedingscoaches die met passie hun kennis en ervaring willen delen. Ik zal tijdens de weekenden de onderdelen Mindfulness voor mijn rekening gaan nemen.

Organisatie van deze retraite is in handen van opdrachtgever Lighthouse Works. Ik zal dit weekend als Mindfulnesstrainer de Mindfulness begeleiden.

 
Wil je beginnen met mediteren of kennismaken met Mindfulness? Kies dan voor dit Mindfulness Weekend. In deze drie dagen gaan we aan de slag met diverse ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken, Mindfulness yogalessen en wandelingen door het bos.
 
Voelen in plaats van denken, ervaren in plaats van uitvoeren… Echt leven in plaats van simpelweg bestaan! Dat is waar Mindfulness over gaat. Met je volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en discipline. Want hoe eenvoudig het ook lijkt, onze gedachten nemen ons maar vaak genoeg weg van het hier en nu.
 
Door jezelf te trainen meer mindful in het leven te staan voorkom je dat alles zo aan je voorbij raast. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je ook stabieler en gelukkiger in het leven komt te staan. Je krijgt weer grip en dat voelt goed.

“De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

 

Op deze website vind je meer informatie over weten over de achtweekse Mindfulnesstraining (in organisatie/groepstraining/individueel), retraites, clinics of events & producties van Bundelt in Haarlem e.o.
Deel