Mindfulness Haarlem | Expertise in het Poortgebouw van Elswout

CVM – Mindfulnesstrainingen in Haarlem
Het Centrum voor Mindfulness biedt jouw expertise op het gebied van Mindfulness. Het Centrum voor Mindfulness is het trainings- en opleidingsinstituut gevestigd in de grote steden in Nederland. Door mindfulness­training kun je met meer aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren.

Jolien Posthumus is de trainer voor het Centrum voor Mindfulness Haarlem. Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus is geregistreerd Mindfulness Professional bij de VVM en hoogste categorie trainer geregistreerd bij de VMBN waardoor haar trainingen vaak worden vergoed

De praktijk is gevestigd in het Poortgebouw van het prachtige Elswout; het eerste gebouw waar je als het ware doorheen moet lopen voordat je het landgoed betreedt. De ingang is na de poort direct rechts door het hek. Meer informatie over Elswout is te vinden op de website van Staatsbosbeheer. Er is daar altijd voldoende ruimte om je auto (betaald) of fiets (kosteloos) te parkeren op de daarvoor bestemde plekken.

Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen, Haarlem

Mindfulness Professional en hoogste graad geregistreerd trainer.
Sinds het afronden van de opleiding blijft Jolien haar trainerschap verdiepen al zijn diversiteit, van diverse bijscholing tot het verkennen van de wereld waar mindfulness die van kunst en cultuur raakt. Zij volgt met grote nieuwsgierigheid de ontwikkelingen van de (neuro)wetenschap achter mindfulness. Eerder verscheen van haar het boek ‘Mindfulness in het veld van aandacht’.

Jolien: “Mindfulness, aandacht trainen is geen quick-fix, het vraagt actieve beoefening. Wetenschappelijke onderzoeken blijven uitwijzen dat mindfulness training zorgt voor een hogere kwaliteit van leven. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker en je kunt beter je grenzen bewaken. De tools die je leert dragen de rest van je leven bij aan minder stress en meer plezier in het alledaagse leven.”

Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen, Haarlem

Voorzijde van het pand

De privétuin van de locatie

Skip to content