Mindfulness & Cultuurreis Marokko

Datum:
6 t/m 14 mei 2019 Marokko

Voor wie:
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar meditatie uit de achtweekse Mindfulnesstraining of de eigen beoefening verdiepen of onderhouden na een training.

Programma:
Via het indrukwekkende, ruige Atlasgebergte en Ait Ben Haddou rijd je per jeep door de onverwachts groene Draavallei naar het letterlijke einde van de weg. M’hamid, het begin van de woestijn. Tijdens de reis worden 2 of 3 maal per dag zitmeditaties afgewisseld met een lichaamsgerichte oefeningen (liggende yoga, staande yoga, bodyscan, loopmeditatie) of een andere begeleide meditatie.

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Van 6 t/m 14 mei kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

In het hier en nu.
Meestal zijn we druk bezig met van alles en nog wat. We denken aan de problemen van gisteren en de zorgen van morgen. Rennend van het een naar het ander, zonder regelmatig de tijd te nemen om te kijken waar we nu staan in het leven. Te vaak laten we ons ook meeslepen door gevoelens, emoties en gedachtes en zorgen we niet goed genoeg voor ons zelf. Tuurlijk, we weten dat het anders zou moeten, maar we komen er maar niet aan toe. Of je komt er wel aan toe om bijvoorbeeld die training Mindfulness te volgen, maar hebt gemerkt dat dit weer wat verwaterd is.

Een verdiepende reis voor iedereen.
De woestijn in Marokko is de ideale omgeving om die broodnodige pas op de plaats te maken en rustig de tijd te nemen voor jezelf. Een inspirerende reis, van begin tot het eind voor zowel beginners als gevorderden in Mindfulness. Een reis om te dromen en te ontspannen. Om te onderzoeken en te ontmoeten. Om te delen en te verwonderen. Om jezelf te verbinden, met de wereld binnen en buiten. Om kennis te maken met Mindfulness of juist om je practice te verdiepen.

Dus ben jij ook nieuwsgierig naar meditatie en oefeningen uit de achtweekse Mindfulnesstraining of wil je je eigen beoefening verdiepen of weer onderhouden na een training? Gun jezelf dan deze reis, stap even uit je dagelijkse leven en kom helemaal tot rust! Het enige dat je nog hoeft te doen is je vliegticket boeken. De reis start op zondag 6 mei in de vroege avond in Marrakech. De beste aansluiting heb je via Transavia met de vlucht van 16:45 vanaf Schiphol. We komen dan om 19:40 plaatselijke tijd aan. De terugvlucht vertrekt op maandag 14 mei om 17:20 vanaf Marrakech Menara naar Eindhoven waar we om 22:05 weer landen.

Wanneer je vragen hebt over het Mindfulness programma kun je altijd contact opnemen met Jolien: 06-42157748 Voor overige vragen kun je het contactformulier invullen of bellen met Fanny: 06-37012064. We helpen je graag!

Zindernis Woestijnreizen

Zindernis Woestijnreizen is ontstaan vanuit een passie voor verhalen en verbinding. Initiatiefnemer en reisorganisator Fanny van Laerhoven is jarenlang werkzaam in het boekenvak. ‘Jaren tussen de verhalen. De één nog mooier dan de ander. Bij het lezen van een boek gaat er telkens een nieuwe wereld voor je open. In al deze jaren ben ik vaak in Marokko geweest, op familiebezoek en op ontdekkingstochten. In de herfst van 2015 was ik weer in de Marokkaanse woestijn en – terwijl ik de verhalen voor mijn ogen zag ontstaan werd het me duidelijk dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in mijn eigen leven. Naast mijn boekenvakwerk wil ik weer naar buiten, daar waar de verhalen zijn.

Zindernis Woestijnreizen wil een bijdrage – hoe klein ook – leveren aan de ontwikkeling en instandhouding van dit woestijngebied in Zuid-Marokko. De bevolking is warm, gastvrij en hebben de focus op hun eigen gebied, de natuurschoonheid van het zuiden is duizelingwekkend. Het leven is er niet bepaald makkelijk. De woestijn rukt op, niets en niemand ontziend, de vroegere nomaden zijn noodgedwongen in de dorpen en steden neergestreken en er is weinig werk.

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

event management van gogh museum

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events.

Meer informatie

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

Meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

Meer informatie