Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven

Jon Kabat-Zinn - grondlegger van Mindfulness

Bekijk hier ons mindfuless based aanbod

klaar voor nieuwe vaardigheden

Met nieuwe vaardigheden kun jij dingen onderzoeken, accepteren of veranderen. Misschien ben je hiernaar op zoek, omdat je lichaam aangeeft dat er iets niet helemaal goed gaat of omdat je net een aantal grote veranderingen hebt ondergaan en je orde wilt aanbrengen om een nieuwe fase in te gaan. Wellicht schuren er een aantal dingen. Je hebt behoefte aan ondersteuning van een bevlogen trainer met een gerichte opleiding, achtergrond en ervaring, in een toegankelijke setting.

Wat kan bundelt jou brengen?

Wellicht heb jij een vraag, een probleem, wil jij grip krijgen op gewoontes en emoties of ben jij op onderzoek uit. Misschien heb jij al wat hulp van iemand anders; een behandelaar, partner, collega, vriend of vriendin. Hiernaast is het fijn om iets binnen handbereik te hebben, een methode die jij zelf vaardig bent, zodat jij ook thuis aan de slag kunt en stappen kunt maken. Dit geeft kracht en sterkt je. Bundelt biedt trainingen die bestaan uit methodes aanleren waarmee jij zelf het heft in handen krijgt.

Beoefening en nieuwe vaardigheden

Bundelt biedt meerdere trainingen aan zoals het achtweekse Mindfulnesstrainingen MBSR (op open inschrijving, Individueel en In Organisatie), Retraites (dag, weekend en reizen) en Clinics (Mindful werken, Mindful Breinkennis, Mindful Meditatie e.a.). Tijdens deze trainingen onderzoeken we nieuwe mogelijkheden voor groei, zelfkennis en herstel. Wij bundelen beoefening van training met dingen die nieuwe inzichten en vaardigheden geven.

Achtweekse Mindfulness MBSR

Deze aandachtstraining leert je praktische tools, bestaat uit toegankelijke oefeningen en geeft heldere inzichten.

Lees verder

Individuele Mindfulness

iMBCT is een individueel en tailor-made traject; we gaan kijken welke mogelijkheden jij hebt en maken een programma passend voor jou.

Lees verder

Mindful Retraite Dag

Een hele dag Mindfulness ervaren en beoefenen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Lees verder

Mindful Stiltedagen

Een dag waar je op professionele wijze de stilte in geleid wordt, waar je eigen beoefening verdiepen of onderhouden of simpelweg weer even te mediteren in een groep.

Lees verder

Mindful Clinics

Tijdens meditatie clinics zullen we mindfulness beoefenen en krijg je inzicht in het voortschrijdend wetenschappelijk inzicht in mindfulness.

Lees verder

Mindfulness in organisaties

Medewerkers ervaren na een training dat minder last hebben van stress en negatieve gedachten, contacten met collega’s positiever ervaren en beter omgaan met conflicten.

Lees verder
Skip to content