Mindfulness expertise gebundeld in het Poortgebouw van Elswout Haarlem

Een compleet mindfulness aanbod in Haarlem: de achtweekse mindfulnesstraining, individuele mindfulnesstrainingen, retraite– en stiltedagen en de doorlopende mindful meditatieavond zijn gebundeld op èèn prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout.

Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen, Haarlem

De praktijk is gevestigd in het Poortgebouw van het prachtige Elswout; het eerste gebouw waar je als het ware doorheen moet lopen voordat je het landgoed betreedt. Er is daar altijd voldoende ruimte om je auto of fiets te parkeren (op de daarvoor bestemde plekken). De ingang is na de poort direct rechts door het hek. Meer informatie over Elswout is te vinden op de website van Staatsbosbeheer. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Bundelt is aangesloten bij praktijk ‘Van Kind tot Ouder’, een praktijk voor psychologische hulpverlening en psychotherapie aan kinderen en/of hun ouders en volwassenen in Haarlem.

Bekijk gerust eens de agenda. Of neem contact op met Bundelt als je aanvullende vragen hebt over een mindfulnesstraining, retraite of  projecten.

Voorzijde van het pand

De trainingsruimte

De trainingsruimte

De privétuin van de locatie