Mindfulness in het Poortgebouw van Elswout

Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen (gemeente Bloemendaal)
Noord Holland

Mindfulness in Haarlem: de achtweekse Mindfulnesstraining op open inschrijving, de Individuele Mindfulnesstrainingen, de retraite– en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond zijn gebundeld op èèn prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout.

De praktijk is gevestigd in het Poortgebouw van het prachtige Elswout; het eerste gebouw waar je als het ware doorheen moet lopen voordat je het landgoed betreedt. Er is daar altijd voldoende ruimte om je auto of fiets te parkeren (op de daarvoor bestemde plekken). De ingang is na de poort direct rechts door het hek. Meer informatie over Elswout is te vinden op de website van Staatsbosbeheer. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Bundelt is aangesloten bij praktijk ‘Van Kind tot Ouder’, een praktijk voor psychologische hulpverlening en psychotherapie aan kinderen en/of hun ouders en volwassenen in Haarlem. Als ervaren behandelaren hebben zij ervaring met behandeling van de meest voorkomende klachten op het gebied van o.a. (faal)angst, stemming en trauma.

Daarnaast zijn retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokko reizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen, Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie) onderdeel van het aanbod.

Bekijk gerust eens de agenda of neem contact op met Bundelt over een mindfulnesstraining, retraite of event.

Bekijk ook de andere retraites van bundelt

Mindful Meditatie

Mediteren is niet anders dan luisteren. In gesprek gaan met jezelf. Communiceren. Een band met jezelf opbouwen. Aandachtig en zonder oordeel aanwezig zijn. Vriendschap sluiten.

Meer informatie

mindful retraite dag

Tijdens deze Mindful Retraite Dag wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in de bosrijke omgeving van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een hele dag Mindfulness ervaren en beoefenen.

Meer informatie

Mindful Retraite Weekend

Voor Lighthouse Works begeleidt Jolien Mindful Retraite Weekenden op het gebied van Mindfulness voor beginners en gevorderden. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken en wandelingen door het bos.

Meer informatie

mindful in marokko

De woestijn in Marokko is de ideale omgeving om die broodnodige pas op de plaats te maken en rustig de tijd te nemen voor jezelf. Om te onderzoeken en te ontmoeten. Om jezelf te verbinden, met de wereld binnen en buiten.

Meer informatie