Mindfulness expertise gebundeld in het Poortgebouw van Elswout Haarlem

Een compleet mindfulness aanbod in Haarlem: de achtweekse mindfulnesstraining, individuele mindfulnesstrainingen, retraite– en stiltedagen en de doorlopende mindful meditatieavond zijn gebundeld op èèn prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout.

Het Poortgebouw van Elswout
Elswoutslaan 12
2051AE Overveen, Haarlem

De praktijk is gevestigd in het Poortgebouw van het prachtige Elswout; het eerste gebouw waar je als het ware doorheen moet lopen voordat je het landgoed betreedt. Er is daar altijd voldoende ruimte om je auto of fiets te parkeren (op de daarvoor bestemde plekken). De ingang is na de poort direct rechts door het hek. Meer informatie over Elswout is te vinden op de website van Staatsbosbeheer. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Bundelt is aangesloten bij praktijk ‘Van Kind tot Ouder’, een praktijk voor psychologische hulpverlening en psychotherapie aan kinderen en/of hun ouders en volwassenen in Haarlem.

Bekijk gerust eens de agenda. Of neem contact op met Bundelt als je aanvullende vragen hebt over een mindfulnesstraining, retraite of  projecten.

Achtweekse Mindfulness MBSR

Deze aandachtstraining leert je praktische tools, bestaat uit toegankelijke oefeningen en geeft heldere inzichten.

Lees verder

Individuele Mindfulness

iMBCT is een individueel en tailor-made traject; we gaan kijken welke mogelijkheden jij hebt en maken een programma passend voor jou.

Lees verder

Mindful Retraite Dag

Een hele dag mindfulness ervaren en beoefenen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in de bosrijke omgeving van het Park Zuid-Kennemerland.

Lees verder

Mindful Stiltedagen

Een dag waar je op professionele wijze de stilte in geleid wordt, waar je eigen beoefening kunt verdiepen of onderhouden in een groep.

Lees verder

Mindful Clinics

Tijdens meditatie clinics zullen we mindfulness beoefenen en krijg je inzicht in het voortschrijdend wetenschappelijk inzicht in mindfulness.

Lees verder

Mindfulness in organisaties

Medewerkers ervaren na een training dat ze minder last hebben van stress , contacten positiever ervaren en beter omgaan met conflicten.

Lees verder

Voorzijde van het pand

De trainingsruimte

De trainingsruimte

De privétuin van de locatie