Het complete Mindfulness aanbod

Zou je je vermogen om met aandacht aanwezig te zijn bij fijne momenten willen vergroten? Zou je anders om willen gaan met lastige gedachten die je hoofd laten piekeren? Zou je je stressprikkels eerder op willen vangen? Zou je jezelf minder vaak voorbij willen rennen?  Dan zou de mindfulness training van Bundelt iets voor jou kunnen zijn.

Of zou jij je juist meer willen richten op mindfulness in contact met anderen, binnen onze veranderende samenleving of Mindfulness in het Museum, de wereld waar cultuur die van welzijn raakt? Ook dan ben jij bij Bundelt aan het juiste adres!

Mindfulness, aandacht trainen is geen quick-fix, het vraagt actieve beoefening. Wetenschappelijke onderzoeken blijven uitwijzen dat mindfulness zorgt voor een hogere kwaliteit van leven. Je leert een nieuwe manier van omgaan met oude patronen, om buiten je eigen kaders te stappen. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker en je kunt beter je grenzen bewaken. De tools die je leert dragen de rest van je leven bij aan minder stress en meer plezier in het alledaagse leven.

Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus hoogste categorie geregistreerd
‘De mindfulness trainingen van Bundelt draagt bij aan het welbevinden van íédereen, ongeacht kleur, leeftijd, gender of het gezin waar jij in opgroeide. Sinds het afronden van de opleiding blijf ik mijn trainerschap verdiepen al zijn diversiteit en volg met grote nieuwsgierigheid de ontwikkelingen van de (neuro)wetenschap achter mindfulness. Ik ben een nuchtere trainer en hecht er veel waarde aan veiligheid in de trainingen.’

Bundelt biedt een kwalitatief en compleet mindfulness aanbod. Van de mindfulness training Haarlem, de Individuele mindfulness Haarlem, Mindful Stiltedagen en Online mindfulness tot Mindfulness in Superdiversiteit en Mindfulness in het Museum.

Ook in trainer Jolien Posthumus beschikbaar als spreker voor lezingen en hoorcolleges of voor het verzorgen van een workshop.

Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus is hoogste categorie trainer en lid van VMBN en haar trainingen wordt vaak vergoed.

Skip to content