Mindfulnessboek: Mindfulness in het veld van aandacht

door
Mindfulnessboek: Mindfulness in het veld van aandacht

Mindfulness in het veld van aandacht is reeds te bestellen in de webshop van bundelt. Zaterdag 11 april vind de boekpresentatie plaatsvinden in Haarlem.

Met gepaste trots kondigt Bundelt graag de samenwerking aan met Uitgeverij Blooming. Voorjaar 2020 verschijnt het boek Mindfulness in het veld van aandacht.

Hoe maak je mindfulness onderdeel van je dagelijks leven? Met vallen en vooral weer opstaan. Net als tijdens een mindfulnesstraining kun je soms vriendelijke discipline, een dosis moed of een bemoedigend steuntje in de rug nodig hebben om de beoefening weer op te pakken.

Uitgeverij Blooming: “Mindfulness in het veld van aandacht, geschreven door mindfulnesstrainer Jolien Posthumus, ís dat steuntje in de rug voor iedereen die een mindfulnesstraining volgt of volgde, of op een andere wijze in aanraking is gekomen met mindfulness.”

Mindfulness in het veld van aandacht is een bundel voor (oud-)deelnemers van de training, verdiepings- en stiltedagen, mensen die op een andere wijze in aanraking zijn gekomen met mindfulness of hier simpelweg nieuwsgierig naar zijn. De teksten in de bundel zijn ingedeeld volgens de negen houdingskwaliteiten die we kennen van de mindfulnesstraining.

Een bundel om erbij te pakken als je beoefening dreigt weg te zinken.
Een bundel die je gemakkelijk meeneemt in je tas.
Een bundel die op je nachtkastje ligt.
Een bundel van aandacht voor een pas op de plaats.
Een bundel ter herinnering dat je elk moment opnieuw kunt starten met mindfulness.

Jolien Posthumus (1984) is werkzaam als mindfulnesstrainer en producent bij haar bedrijf Bundelt. Deze activiteiten hebben gemeen dat ze vallen of staan met oprechte aandacht.

Ruim 15 jaar geleden is Jolien zich gaan verdiepen in bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen) en is ze gerichte bijscholing gaan volgen op die gebieden. Tegenwoordig geeft ze achtweekse trainingen op open inschrijving en begeleidt ze, individueel en in organisaties, retraites en clinics. Ze verdiept haar eigen meditatie-oefening door het volgen van retraites, trainingen en het lezen van vakliteratuur. Een heldere, warme en praktische aanpak kenmerkt haar manier van werken zowel in projecten als tijdens trainingen.

Wij houden jullie uiteraard graag op de hoogte! Niets missen over de bundel of andere nieuwsberichten? Meld je dan direct aan voor de gebundelde berichten.

Hartelijke groet,

Namens Uitgeverij Blooming,
Erik Kanters

Namens Bundelt,
Jolien Posthumus

Deel