Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Bundelt mindfulness en producties

0642157748||www.bundelt.nl

september 2021

Mindfulness training Haarlem start 7 september 2021

7 september | 19:00 - 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Haarlem | Poortgebouw Elswout, Elswoutslaan 12a
Overveen, 2051AE Nederland
+ Google Maps
mindfulness training haarlem

Op dinsdagavond 7 september start een achtweekse mindfulnesstraining in het Poortgebouw van Elswout. Bij interesse meld je je vrijblijvend aan door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we graag contact met je op om je deelname verder te bespreken, dit is geheel kosteloos. Daarna beslis je of je definitief wilt deelnemen. Het betreft een officiële training inclusief: • intakegesprek • 8 sessies - 7, 14, 21 september, 5, 12, 19 en 26 oktober, 2 november (28 september niet) • verdiepingsdag: zondag 20 juni 17 oktober 13:00 – 17:00 • werkmap en audiobestanden • de training wordt gegeven door een categorie 1 trainer Jolien • persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject Investering € 395 incl. begeleidde audio’s en werkboek. Categorie 1 geregistreerd trainer Jolien Posthumus is aangesloten bij beroepsvereniging VMBN en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen die zorgverzekeraars stellen aan de vergoedingsvoorwaarden. Echter verschilt de vergoeding per zorgverzekeraar, hiervoor kun je zelf contant opnemen met je zorgverzekeraar.

Meer weten »

Mindful Stiltedag

12 september | 10:00 - 17:00
Haarlem | Poortgebouw Elswout, Elswoutslaan 12a
Overveen, 2051AE Nederland
+ Google Maps
Mindfulness Stiltedag

Tijdens deze Mindful Stiltedag wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten en wordt je op professionele wijze de stilte in geleid. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in het Poortgebouw van Elswout, gelegen op het Landgoed Elswout, de bosrijke omgeving van het nationaal Park Zuid-Kennemerland. Mindfulnessmeditatie, Reflectie en Contemplatie Een divers programma met (interpersoonlijke-)mindfulness meditatie, bewegen in aandacht, contemplatie-meditatie en reflectie. Dit te midden van de bosrijke omgeving van Elswout en we hebben de privé tuin van het Poortgebouw tot ons beschikking. Lees verder. Deze dag is inclusief: - gebruik van matje en meditatiekussen op locatie - vegetarische lunch door cateraar - koffie/thee en (gezonde) snacks - begeleiding door categorie 1 trainer - een exemplaar van het boek Mindfulness in het veld van aandacht (t.w.v. €18,50)  Neem voor vragen over deelname gerust contact op.

Meer weten »

november 2021

Mindfulness in Superdiversiteit retraite

19 november | 17:00 - 21 november | 17:00
Kloosterhotel Zin, Boxtelseweg 58
Vught, 5261 NE
+ Google Maps
Gratis
Mindfulness in superdiversiteit

Datum: Vrijdag 19 november 17:00 uur  Zondag 21 november 17:00 uur 2021 Locatie: Kloosterhotel Zin Kosten: € 695,00 incl. btw De kosten voor dit weekend zijn inclusief: * 2 overnachtingen in Kloosterhotel Zin op een éénpersoonskamer * Alle maaltijden, heerlijke gerechten uit de 100% biologische keuken * Materiaalgebruik op locatie * Vrijdag inchecken op hotelkamer om 15:00 uur * Een exemplaar van het boek 'Mindfulness in Superdiversiteit' door dr. Reinhilde Pulinx * Een exemplaar van het boek 'Mindfulness in het veld van aandacht' door Jolien Posthumus * Alle sessies, lezingen en meditaties door dr. Reinhilde Pulinx en Jolien PosthumusDe wereld waarin we leven gaat alsmaar sneller en verandert voortdurend. Vandaag lijkt niet meer op gisteren en morgen is onvoorspelbaar. Mindfulness reikt ons een basishouding om naar die transformatie te kijken om het gesprek hierover aan te durven gaan. Wat brengt de retraite Deze retraite biedt specifieke ondersteuning in het bewust worden van vooroordelen en angst voor de ander – de ander dichtbij en veraf, die we niet kennen en niet herkennen. Een retraite, voor iedereen, gericht op het zoeken naar verbinding en toenadering. Met ruimte voor de vooringenomenheid die we allen hebben, de angsten die we voelen en de wonden die we opgelopen hebben. Waar trainers en beoefenaars een open en niet-oordelende houding ontwikkelen, die; 1. een open en niet-oordelende houding ontwikkelen; 2. gesprekken en interacties in het dagelijkse leven verzacht; 3. het begrip voor de ander vergroot en op die manier het ontdekken van een nieuwe gemeenschappelijkheid bevorderen. Wat gaan we doen? Tijdens deze retraite werken we met de oefeningen uit de mindfulness- en compassietraining, interpersoonlijke mindfulness, Lezingen, Deep Democracy en contemplatie-meditatie, specifiek gericht op superdiversiteit. We voorzien in een gevarieerd programma met voldoende tijd voor uitwisseling, reflectie, gezamenlijke oefeningen en vrije tijd om te genieten van de mooie…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Skip to content