Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Bundelt

0642157748||www.bundelt.nl

december 2020

EDITIE WORDT VERPLAATST NAAR 2021 – Mindfulness in Superdiversiteit weekend

11 december | 17:00 - 13 december | 16:00
Heerlijckyt Van Elsmeren in Vlaanderen, Weg op Halen 2
3450 Geetbets, België
+ Google Maps

Locatie: Heerlijckyt Van Elsmeren België, Vlaanderen Datum: Wordt spoedig bekend gemaakt Kosten: EUR 515,- incl. btwDe kosten voor dit weekend omvatten: Het verblijf op locatieAlle maaltijden (vegetarisch mogelijk)Begeleiding door erkende trainersVervoer van en na locatie is op eigen gelegenheid. Alles stroomt – Heraclitus Het zijn roerige tijden, vandaag lijkt niet meer op gisteren en morgen is onvoorspelbaar. Mindfulness reikt ons handvatten aan om met deze spanning en onzekerheden om te gaan. Wij keken er naar uit hier het eerste Mindfulness in Superdiversiteit mee aan de slag te gaan. Wij zijn dankbaar voor de prachtige reacties en aanmeldingen die wij hebben mogen ontvangen op deze retraite. Echter is de voortgang betreffende de huidige coronamaatregelen ongewis en kunnen wij niet garanderen dat wij in december in veiligheid bij elkaar kunnen komen. Daarom hebben wij in overleg met De Heerlijckyt besloten de retraite te verplaatsten naar het voorjaar 2021. Een prachtige locatie in Nederland heeft te kennen gegeven ons ook graag te verwelkomen en wij zijn momenteel met hen in overleg. Wij beraden ons momenteel op nieuwe data en komen hier z.s.m op terug! Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Hartelijke groet, Reinhilde en Jolien GEANNULEERD - NIEUWE DATUM WORDT SPOEDIG BEKEND GEMAAKT Op 11, 12 en 13 december vindt de allereerste editie Mindfulness in Superdiversiteit Retraite Weekend in Vlaanderen plaats, o.b.v. dr. Reinhilde Pulinx en Jolien Posthumus. Deze retraite biedt specifieke ondersteuning in het bewust worden van vooroordelen en angst voor de ander – de ander dichtbij en veraf, die we niet kennen en niet herkennen. Een training, voor iedereen, gericht op het zoeken naar verbinding en toenadering. Met ruimte voor de vooringenomenheid die we allen hebben, de angsten die we voelen en de wonden die we opgelopen hebben. Waar trainers en beoefenaars een open en niet-oordelende houding…

Meer weten »

maart 2021

Achtweekse mindfulnesstraining Haarlem

2 maart 2021 | 19:00 - 21:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

One event on 11 april 2021 at 13:00

Poortgebouw Elswout in Haarlem, Elswoutslaan 12a
Overveen, 2051AE Nederland
+ Google Maps

Op dinsdagavond 2 maart start een achtweekse mindfulnesstraining bij het Poortgebouw van Elswout in Haarlem/Overveen. Graag vragen we je het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we graag contact met je op om je deelname verder te bespreken, dit is geheel kosteloos. Daarna beslis je of je definitief deel wilt nemen aan de training. Het betreft een officiële training inclusief: • intakegesprek • 8 sessies - 2, 9, 16, 23, 30 maart, 6, 13, 20 april • een verdiepingssessie zondag 11 april 13:00 – 17:00 uur • werkmap en audiobestanden • de training wordt gegeven door een categorie 1 trainer Jolien • persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject Investering € 395 incl. begeleidde audio’s en werkboek. Categorie 1 geregistreerd trainer Jolien Posthumus is aangesloten bij beroepsvereniging VMBN en voldoet aan de kwaliteitseisen die zorgverzekeraars stellen aan de vergoedingsvoorwaarden. Dit wisselt echter per zorgverzekeraar, neem hiervoor altijd zelf contact op met je zorgverzekeraar.

Meer weten »

Mindful Stiltedag

21 maart 2021 | 10:00 - 17:00
Poortgebouw Elswout in Haarlem, Elswoutslaan 12a
Overveen, 2051AE Nederland
+ Google Maps
€85

Tijdens deze Mindful Stiltedag wordt je uitgenodigd om de hectiek van alledag achter je te laten en wordt je op professionele wijze de stilte in geleid. Een hele dag niet-doen, een dag waarin je de tijd neemt voor jezelf in het Poortgebouw van Elswout, gelegen op het Landgoed Elswout, de bosrijke omgeving van het nationaal Park Zuid-Kennemerland. Deze dag is inclusief: - gebruik van matje en meditatiekussen op locatie - vegetarische lunch verzorgd door cateraar BiHealthy - koffie/thee en (gezonde) snacks - inlog online werkmap met begeleidde audio`s - begeleiding door categorie 1 mindfulness VMBN trainer - En een exemplaar van het boek Mindfulness in het veld van aandacht (t.w.v. EUR 18,50)  Neem voor vragen over deelname gerust contact met ons op.

Meer weten »

juni 2021

VOL – Mindful Verdiepings dag Haarlem

20 juni 2021 | 13:00 - 17:00
Poortgebouw Elswout in Haarlem, Elswoutslaan 12a
Overveen, 2051AE Nederland
+ Google Maps

Een onderdeel van de achtweekse mindfulnesstraining is een verdiepingsdag. Deze dag is een dag verdieping van de beoefening en een vast onderdeel van de training voor de deelnemers van de training met startdatum 11 mei 2020. Heb je eerder deelgenomen aan een achtweekse mindfulnesstraining en heb jij nog een verdiepingsdag in te halen? Dan ben je welkom deel te nemen, laat dit ons wel graag weten.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Skip to content