Be the change that you wish to see in the world

Mahatma Gandhi

Over mij

Met veel plezier ben ik werkzaam als Mindfulnesstrainer & Meditatie Facilitator en producent – alle drie vallen en staan met oprechte aandacht!

Ik produceer events (lezingen, symposia, congressen, openingen, diners, brand activations, retraites, festivals e.d. ) die gericht zijn op bewustwording (Dance4Life, Tell to Inspire Haarlem en het International Conference on Mindfulness 2018 i.o.v Uva en Radboudumc) en in de culturele sector (van Gogh Museum). Van creatief concept naar een succesvolle uitvoering;  productie, klankbord zijn, adviseren in productievraagstukken en nog meer!

Ruim 14 jaar geleden ben ik mij verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van meditatie, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Sinds 2015 werk ik als gecertificeerd als categorie 1 trainer Mindfulnesstrainer en verdiep mij sindsdien in de wetenschappelijke onderbouwing en de toepasbaarheid van Mindfulness. Tot mijn portefeuille behoren o.a. Spaarne GasthuisSurfana Festival, MPI Netherlands, Praktijk Noorder Spaarne en Spirit Jeugdzorg Amsterdam.

De achtweekse Mindfulnesstraining (op open inschrijving en Individueel),  de retraite– en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond zijn gebundeld op één prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Daarnaast zijn Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie), retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokkoreizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen onderdeel van het aanbod

“Ik zet mij in voor de integratie van Mindfulness in onze samenleving en het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”.

Bekijk hier de klachtenregeling
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Opleiding en certificering

  • Categorie 1 (hoogste graad) geregistreerd mindfulnesstrainer MBSR beroepsvereniging VMBN 
  • Gediplomeerd Event- en Projectmanager
  • Gediplomeerd Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT – opleiding (lange traject ) afgerond aan het Centrum voor Mindfulness
  • Mindfulnesstrainer I-MBCT – Individuele Mindfulness Based Cognitive Therapie – opleiding aan het Centrum voor Mindfulness 
  • Training Mindfulness en Neurowetenschappen bij de Academie voor Open Bewustzijn
  • Naast stiltedagen volg ik jaarlijks meerdaagse (5, 7 of 10 daags) retraites in binnen- en buitenland.
  • HBO Module Psychologie 
  • Bijscholing Yoga Nidra en IREST® bij Diana Aben
  • Gecertificeerd Instructor BodyBalance bij Les Mills