Be the change that you wish to see in the world

Mahatma Gandhi

Over mij

Met veel plezier ben ik werkzaam als Mindfulnesstrainer & Meditatie Facilitator en producent – alle drie vallen en staan met oprechte aandacht!

Ik produceer events (lezingen, symposia, congressen, openingen, diners, brand activations, retraites, festivals e.d. ) die gericht zijn op bewustwording (Dance4Life, Tell to Inspire Haarlem en het International Conference on Mindfulness 2018 i.o.v Uva en Radboudumc) en in de culturele sector (van Gogh Museum). Van creatief concept naar een succesvolle uitvoering;  productie, klankbord zijn, adviseren in productievraagstukken en nog meer!

Ruim 16 jaar geleden ben ik mij verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van meditatie, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Na jaren gewekt te hebben als Advanced Bodybalance instructeur en relaxatie facilitator, werk ik sinds 2015 als gecertificeerd als categorie 1 trainer Mindfulnesstrainer en verdiep mij sindsdien in de wetenschappelijke  onderbouwing en de toepasbaarheid van Mindfulness. Tot mijn portefeuille behoren o.a. Spaarne GasthuisSurfana Festival, MPI Netherlands, Praktijk Noorder Spaarne en Spirit Jeugdzorg Amsterdam.

De achtweekse Mindfulnesstraining (op open inschrijving en Individueel),  de retraite– en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond zijn gebundeld op één prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Daarnaast zijn Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie), retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokko reizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen onderdeel van het aanbod.

“Ik zet mij in voor de integratie van Mindfulness in onze samenleving en het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”.

Bekijk hier de klachtenregeling
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Opleiding en certificering

 • Gediplomeerd Event- en Projectmanager – expertise in de culturele sector
 • Erkent Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT – opleiding (lange traject ) afgerond aan het Centrum voor Mindfulness
 • Erkent Individuele Mindfulness Based Cognitive Therapeut (iMBCT) – opleiding aan het Centrum voor Mindfulness 
 • Categorie 1 (hoogste graad) geregistreerd mindfulnesstrainer MBSR beroepsvereniging VMBN 
 • Training Mindfulness en Neurowetenschappen bij de Academie voor Open Bewustzijn
 • Mindfulness-Based Compassionate Living
 • Inquiry Training voor teacher trainers
 • Ik volg jaarlijks meerdaagse (5, 7 of 10 daags) retraites in binnen- en buitenland.
 • HBO Module Psychologie 
 • Bijscholing Yoga Nidra en IREST® bij Diana Aben
 • Gecertificeerd Instructor BodyBalance bij Les Mills