Be the change that you wish to see in the world

Mahatma Gandhi

Over mij

Met veel plezier ben ik werkzaam als Mindfulnesstrainer & Meditatie Facilitator en Producent – alle drie vallen en staan met oprechte aandacht!

Mijn event-expertise ligt in de culturele sector en events met een maatschappelijke betrokkenheid. Ik produceer o.a. lezingen, symposia, congressen, openingen, diners, retraites en festivals. Tot mijn portfolio behoren o.a. het Van Gogh Museum, Natuurmonumenten, Dance4Life, Mindful in gesprek en het International Conference on Mindfulness 2018 i.o.v Uva en Radboudumc. Van creatief concept naar een succesvolle uitvoering;  productie, klankbord zijn, adviseren in productievraagstukken en nog meer!

Ruim 18 jaar geleden ben ik mij verdiepen in meditatie en yoga en mij vervolgens gericht bijscholen op het gebied van mindfulness, psychologie en ons brein. Na jaren gewerkt te hebben als Advanced Bodybalance instructeur en meditatie trainer, werk ik sinds 2015 als gecertificeerd als categorie 1 trainer Mindfulnesstrainer en verdiep mij graag in de wetenschappelijke onderbouwing en de toepasbaarheid van Mindfulness.

De achtweekse Mindfulnesstraining (op open inschrijving en Individueel),  de mindful retraite– en stiltedagen en de doorlopende Mindful Meditatie avond zijn gebundeld op één prachtige locatie: het Poortgebouw van Elswout. Na de sessie, training of tijdens de retraite kun je genieten van de mooie omgeving.

Daarnaast zijn Clinics en de Mindfulnesstrainingen op locatie (Individueel + In Organisatie), retraites van opdrachtgever Lighthouse Works, de Mindful Marokko reizen i.s.m. Zindernis Woestijnreizen onderdeel van het aanbod.

“Ik zet mij in voor de integratie van Mindfulness in onze samenleving en het mogen trainen van Mindfulness is voor mij een grote eer en een nog groter plezier. De ander ontmoeten is ook jezelf beter leren kennen”.

Bekijk hier de klachtenregeling
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Opleiding en certificering