Maak van een richtlijn geen deadline

Jolien Posthumus 28.10.2015

Over mij

Ik ben Jolien Posthumus. Ervoor zorgen dat een (creatief) concept wordt ontwikkeld en uitgevoerd tot een succesvol evenement of training, dat is wat ik het allerliefste doe.

Ik heb een achtergrond als office- en operationeel manager in de internationale zakelijke dienstverlening, financieel management en culturele sector. Als gediplomeerd event- en projectmanager ben ik het kannetje olie binnen een organisatie, een evenement en een project.  Tot mijn portefeuille behoren  o.a. het Van Gogh Museum, Dance4Life, het Dutch Yoga Festival en de International Conference in Mindfulness 2018.

Ruim 12 jaar geleden behaalde ik mijn Advanced Certificate BodyBalance van Les Mills en ben mij vervolgens gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van meditatie, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Als bevlogen trainer breng ik dit samen in mijn meditatiebegeleiding en stressreductie programma’s waaronder Mindfulness. Tot mijn portefeuille behoren  o.a. Spirit Jeugdzorg  Amsterdam.  Ik  verdiep mijn eigen meditatieoefening en trainerschap door het volgen van retraites, trainingen, supervisies, intervisies en het lezen van vakliteratuur.

Ik hoop binnenkort kennis met jou te maken.

Bekijk hier aanbevelingen van opdrachtgevers

Opleiding en certificering