Dance4Life Nederland Event #IKBEPAALZELF

Productionele uitvoer van een persevent, masterclasses en panel discussions, Q&A`s en begeleiding VIP gasten bij persevent #IKBEPAALZELF

#IKBEPAALZELF. Ik bepaal zelf van wie ik houd, ik bepaal zelf met wie ik seks heb, ik bepaal zelf hoe ik eruit zie.

Dance4Life ging terug naar school om het #IKBEPAALZELF-onderzoek te presenteren! Dit onder zoek ging over het belang van zelfvertrouwen bij seks en relaties waar ruim 2500 jongeren uit Nederland, Rusland, Kenia en Indonesië aan meededen. De onderzoeksresultaten werden in ontvangst genomen door de Ambassadeur voor Vrouwenrechten en Gendergelijkheid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Mette Gonggrijp.

De dag gingen jongeren en deskundigen op het gebied van beleidsvorming, onderzoek, innovatie en financiering volgden een aantal interactieve sessies over empowerment en seksuele keuzes. De dag was in handen van moderator Ama Van Dantzig. Een waanzinnig project op een productionele bijdrage aan geleverd te hebben!

Dance4life is een internationale actiecampagne waarbij jongeren wereldwijd hun krachten bundelen om een probleem van wereldformaat aan te pakken: hiv en aids. Wereldwijd leven 33 miljoen mensen met hiv of aids en dagelijks komen er 7.400 mensen met hiv bij, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. Ondanks deze schokkende feiten kiest dance4life ervoor jongeren op een positieve manier bij dit wereldwijde probleem te betrekken, en zich te richten op de oplossingen. Want een wereld zonder aids is mogelijk en juist jongeren kunnen daar een concrete bijdrage aan leveren!

Skip to content