Dance4Life Nederland

Facilitator van tourteam 2010
In 2010 had ik als facilitator een leidende rol in de inspirerende voorstellingen op middelbare scholen door heel Nederland.  Het tourteam geeft een voorstelling van 90 minuten met een mix van informatie, live drums, indringend beeldmateriaal, muziek, dans en persoonlijke verhalen van jongeren (uit binnen- en buitenland) voor wie hiv en aids deel uitmaakt van hun dagelijkse leven. Een tourteam bestaat uit 1 tourmanager, 1 technicus, 1 facilitator, 1 drummer, 1 persoon met hiv en 1 jongere uit Afrika. Met mijn team tourde o.a. mee: Doutzen Kroes en Fedde Le Grand. Als afsluiting stonden we in Ahoy op het podium waar we met 10.000 scholieren via video walls live verbinding maakten met 100.000 jongeren wereldwijd.

Event Management Dance4Life Goes back to School!

Dance4Life ging terug naar school om het #IKBEPAALZELF-onderzoek te presenteren! Een uniek evenement over Young People & Sexual-keuzen in een voormalig schoolgebouw De School. Jongeren en deskundigen op het gebied van beleidsvorming, onderzoek, innovatie en financiering volgden een aantal interactieve “klassen” empowerment en seksuele keuzes. De dag werd in goede banen geleid door de fantastische Ama Van Dantzig en de onderzoeksresultaten werden in ontvangst genomen door de ambassadeur voor vrouwenrechten en gendergelijkheid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Mette Gonggrijp. Een waanzinnig project op een productionele bijdrage aan geleverd te hebben!

  • Productie opbouw en uitvoering van een persevent in combinatie met masterclasses en panel discussions, Q&A`s en begeleiding VIP gasten.

Dance4life is een internationale actiecampagne waarbij jongeren wereldwijd hun krachten bundelen om een probleem van wereldformaat aan te pakken: hiv en aids. Wereldwijd leven 33 miljoen mensen met hiv of aids en dagelijks komen er 7.400 mensen met hiv bij, waarvan de helft jonger is dan 25 jaar. Ondanks deze schokkende feiten kiest dance4life ervoor jongeren op een positieve manier bij dit wereldwijde probleem te betrekken, en zich te richten op de oplossingen. Want een wereld zonder aids is mogelijk en juist jongeren kunnen daar een concrete bijdrage aan leveren!

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

event management van gogh museum

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events.

meer informatie

producent symposium natuurmonumenten

Natuurmonumenten spant zich samen met haar partners in om natuur toegankelijk te maken, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend zo is. Deze dag was de viering van de resultaten die zijn bereikt met o.a. een symposium voor beleidsmakers en professionals in groen- en zorgsector; beleidsmakers lokale, provinciale en landelijke overheden.

meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen. Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

sahara sessions in poptempel paradiso

De eerste Sahara Sessions in Nederland: een zinderende concertavond waar de Sahara Blues centraal stond. De Amsterdamse band met Marokkaanse roots Samira's Blues nodigde de master musician en griot Ebou Gaye Mada en zijn band Boka de Banjul uit. Samen verzorgden het gezelschap een bijzondere avond in Paradiso.

meer informatie
Skip to content