International Conference of Mindfulness (ICM) 2018 - Science from Within

Programma:

Dinsdag 10 juli
Pe-conference workshops en
opening receptie

Woensdag 11 juli 
Conference dag 1

Donderdag 12 juli 
Conference dag 2 en
Conference party

Vrijdag 13 juli 
Conference dag 3

Zaterdag 14 & zondag 15 juli 
Post-conference retreat

Science from Within
Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ komt dit alles samen in Amsterdam. Thema: Sience from Within. Foto`s: Jason Gonzalez.

Jolien Posthumus is deel van het Organizing Committee en verzorgt de productie van het ICM2018.

Werkzaamheden van Bundelt:

  • Organisatie van het driedaagse internationale conferentie i.o.v. Radboud Universitair Medisch Centrum en het Universiteit van Amsterdam
  • Productie van projectplan, draaiboeken, uitvoering en evaluatie van workshops, masterclasses, keynote speeches, poster presentaties, Q&A`s en panel discussions
  • Aansturen, onderhouden en uitbreiden van het team, vrijwilligers, contacten met bestaande klanten, (technische) leveranciers, partners en netwerkcontacten.

Het congres vindt iedere twee jaar plaats en wordt telkens door een ander gastland georganiseerd. Vanuit Nederland zijn Prof. Susan Bögels (UvA, Amsterdam) en Prof. Anne Speckens (Radboudumc, Nijmegen) dit jaar de initiatiefnemers. Dankzij gerenommeerde sprekers zoals Prof. Mark Williams (UK), Prof. Ron Epstein (USA) en Prof. Ruth Baer (USA) kunnen alle aanwezigen rekenen op de inhoudelijke ervaring die mindfulness op het juiste niveau voor het voetlicht brengt. Van 10 tot en met 13 juli 2018  wordt de campus van de Universiteit van Amsterdam het internationale centrum van mindfulness waar culturen, wetenschapsgebieden en nationaliteiten versmelten om mindfulness te doorgronden.

Keynotes:
Stephen Batchelor, Martine Batchelor, Ruth Baer, Mark Williams, Ronald Epstein, Zindel Segal, Heleen Slagter, Judson Brewer, Samuel Wong

Pre-conference workshops
Frits Koster & Erik van den Brink, Bart van Melik, Trish Bartley & Gemma Griffith, Ronald Epstein, Chris Cullen, Michael Chaskalson & Wibo Koole, Nancy Bardacke & Larissa Duncan

In-conference Workshops
Alison Evans, Willoughby Britton & Jared Lindahl, Martine Batchelor, Rebecca Crane & Bethan Roberts, Katherine Weare

Meet-the-expert
Jon Kabat-Zinn (video-link), Willem Kuyken, Ajahn Amaro

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

event management van gogh museum

Exclusieve evenementen, corporate evenementen en publieksevenementen, zoals de opening van een nieuwe tentoonstelling, diners in de nabijheid van de kunst, rondleidingen na sluitingstijd en de Museumnacht vallen onder de verantwoordelijkheid van afdeling Events.

Meer informatie

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

Meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

Meer informatie