Evenementen voor mindfulnesstrainers, (oud-)deelnemers van mindfulnesstrainingen, geïnteresseerden uit gerelateerde werkvelden en iedereen met interesse voor mindfulness.

Mindfulness is een ervaringsgerichte training maar het kan ook fijn zijn om hierover in gesprek te gaan. Om zo thema`s uit te diepen, te reflecteren, je kennis te verbreden en geïnspireerd te worden. Dat is Mindful in gesprek.

Bekijk direct het volledige programma van de eerst volgende editie:
Mindful in gesprek | Mindfulness online versus offline
Zaterdag 11 april 2020

Bekijk ook de andere projecten van bundelt

mindfulnesstrainer lighthouse works

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

meer informatie