Producent & Event Manager Tell to Inspire Haarlem

Tijdens het Tell to Inspire events stappen mensen het podium op die hun levens écht willen veranderen. Het podium op! Met als thema ‘Dit ben ik echt’.

De avond word op charmante wijze aan elkaar gevlochten door Moderator Anita Sanders en At Your Service verzorgt de muzikale ondersteuning. Zij verbinden de presentaties met de Q&A`s en ondersteunen het verhaal door het spelen van passende soundbites.

Jolien Posthumus is Event Manager & Producent van Tell to Inspire Haarlem. 

Werkzaamheden Bundelt:

  • Opstellen van een time table en uitzetten naar betrokken partijen
    (ondersteunen bij het ) inplannen van repetities
  • Contactpersoon voor DeDakkas omtrent de rider en AV benodigdheden en catering
  • Opstellen van het draaiboek voor alle betrokken partijen
  • Voortouw nemen in de briefing en productionele doorloop
  • Algehele coördinatie als productieleider tijdens de dag & avond 7 juli
  • Sparringspartner voor alle betrokken partijen
Bekijk ook de andere projecten van bundelt

Sahara Sessions in poptempel Paradiso

De eerste Sahara Sessions in Nederland: een zinderende concertavond waar de Sahara Blues centraal stond. De Amsterdamse band met Marokkaanse roots Samira's Blues nodigde de master musician en griot Ebou Gaye Mada en zijn band Boka de Banjul uit. Samen verzorgden het gezelschap een bijzondere avond in Paradiso.

meer informatie

producent symposium natuurmonumenten

Natuurmonumenten spant zich samen met haar partners in om natuur toegankelijk te maken, ook voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend zo is. Deze dag was de viering van de resultaten die zijn bereikt met o.a. een symposium voor beleidsmakers en professionals in groen- en zorgsector; beleidsmakers lokale, provinciale en landelijke overheden.

meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

Meer informatie

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie
Skip to content