Producent & Event Manager Tell to Inspire Haarlem

Tijdens het Tell to Inspire events stappen mensen het podium op die hun levens écht willen veranderen. Het podium op! Met als thema ‘Dit ben ik echt’.

De avond word op charmante wijze aan elkaar gevlochten door Moderator Anita Sanders en At Your Service verzorgt de muzikale ondersteuning. Zij verbinden de presentaties met de Q&A`s en ondersteunen het verhaal door het spelen van passende soundbites.

Jolien Posthumus is Event Manager & Producent van Tell to Inspire Haarlem. 

Werkzaamheden Bundelt:

  • Opstellen van een time table en uitzetten naar betrokken partijen
    (ondersteunen bij het ) inplannen van repetities
  • Contactpersoon voor DeDakkas omtrent de rider en AV benodigdheden en catering
  • Opstellen van het draaiboek voor alle betrokken partijen
  • Voortouw nemen in de briefing en productionele doorloop
  • Algehele coördinatie als productieleider tijdens de dag & avond 7 juli
  • Sparringspartner voor alle betrokken partijen
Bekijk ook de andere projecten van bundelt

Productieleider Samira Blues - Paradiso

Voor opdracht Lighthouse Works geeft Jolien groepstrainingen op het gebied van Mindfulness. In drie dagen gaan we aan de slag met diverse oefeningen, meditatietechnieken, mindful yogalessen en wandelingen. Het mindfulness weekend laat je er vooral uitgebreid mee kennismaken op een prachtige plek in de bossen.

event manager en facilitator dance4life

Dance4Life’s Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren. Bundelt is trotse sponsor en ben als Funky Fundraise Hero als Event Manager deel van het team dat zorgt voor het Funky Fundraiser 2019! In 2010 had ik als facilitator had een leidende rol in Schools4Life.

Meer informatie

Event management international conference on mindfulness

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.
Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ kwam dit alles samen in Amsterdam

Meer informatie

mindfulness & cultuurreis marokko

Zindernis Woestijnreizen organiseert samen met Bundelt een prachtige Mindfulness & Cultuurreis in Zuid-Marokko. Zo kun je mee voor een hele week zonder deadlines en haast… rustig de tijd nemen voor jezelf. Als een kind volledig opgaan in het hier en nu. De tijd anders leren ervaren, niet praten en denken over gisteren en morgen. Tijd om gewoon te ‘zijn’.

meer informatie